22 Οκτ 2013

Απίστευτη ιστορία εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη !!!

Στις 30-8-2013 βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της μια 87χρονη γυναίκα, στην Άνω Πόλη (η είδηση εδώ). Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας, που πήραμε, έλεγε:

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της 87 γυναίκα στην Άνω Πόλη χθες το μεσημέρι. Διαπιστώθηκε ότι οι εσωτερικοί χώροι της οικίας είχαν ερευνηθεί, ενώ από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και ένα (1) δαχτυλίδι.

Στο σημείο προσήλθε συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. και  Ιατροδικαστής, ο οποίος  μακροσκοπικά, εντόπισε εκδορές στα χέρια και το πρόσωπο της 87χρονης.

Προανάκριση ενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ενάμιση χρόνο πριν, στις 24-1-2012, οι ειδήσεις έγραφαν:

Δολοφόνησαν κι έθαψαν σε σκουπιδότοπο τους ανήλικους πριν «κλεφτούν»
Ταυτοποιήθηκαν τα πτώματα των δύο ανήλικων παιδιών που βρέθηκαν δολοφονημένα και θαμμένα κάτω από μπάζα σε σκουπιδότοπο στην περιοχή της Ανάληψης Λαγκαδά, τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο να «κλεφτούν».
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 17χρονο πομακικής καταγωγής και 16χρονη Βορειοηπειρώτισσα, και όπως λέγεται, διατηρούσαν ερωτικό δεσμό και είχαν σκοπό να κλεφτούν, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στις οικογένειές τους. Η εξαφάνισή τους είχε δηλωθεί μετά τα Χριστούγεννα.
Από την ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε τραύματα στο κεφάλι, πιθανότατα από οικοδομικό εργαλείο, και κακώσεις στο θώρακα, ενώ κακώσεις είχε και η κοπέλα, το σώμα της οποίας βρέθηκε φαγωμένο από σκυλιά και γι' αυτό οι αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για σκελετό.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι το διπλό φονικό έγινε σε άλλο σημείο κι ότι τα πτώματα μεταφέρθηκαν στον σκουπιδότοπο.

Σήμερα,
22-10-2013, η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη των 3 δολοφόνων της 87ης (το έγκλημα της 30-8-2013).
Το αστυνομικό δελτίο γράφει:

Εξιχνιάστηκε, έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση ανθρωποκτονίας, η οποία έλαβε χώρα την 29-08-2013, εντός διαμερίσματος στην περιοχή της Άνω Πόλης, σε βάρος 87χρονης ημεδαπής (σχετ. το από 30-08-2013 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, δύο ημεδαπών ηλικίας 24 και 36 ετών (άνδρας – γυναίκα) και 34χρονου αλλοδαπού, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Εγκληματικής οργάνωσης», «Ανθρωποκτονίας», «Ληστείας», παράβασης Νόμου «Περί ‘Όπλων» και «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και «Αντίστασης», οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε οικίες του 34χρονου και της 36χρονης:
Πενήντα τρία (53) μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 78,1 γραμμαρίων,


Τι συνδέει τις δύο υποθέσεις;
η 36χρονη γυναίκα της οποίας τον 17χρονο γιό δολοφόνησαν και έθαψαν σε σκουπιδότοπο στις 24-1-2012, είναι η μητέρα του 17χρονου! Η γυναίκα που έχασε το γιό της πριν από 2 χρόνια, σκότωσε την 87χρονη στην Άνω Πόλη !
Οι τραγικές συνέπειες του υπόκοσμου των ναρκωτικών....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη