28 Οκτ 2013

Εξηγήσεις ζητούν οι Ευρωπαϊκές χώρες της καρπαζιάς από τις ΗΠΑ για τις παρακολουθήσεις

Έχουν πλάκα οι ηγέτες-μαριονέτες των Ευρωπαϊκών χωρών της καρπαζιάς, που ζητούν υποκριτικά "εξηγήσεις" από τις ΗΠΑ, τον επιβήτορά τους δηλαδή, για εσωτερική κατανάλωση. Λες και ιδρώνει το αυτί των Αμερικανών, με τέτοια καραγκιοζλίκια.
«Οι πρακτικές αυτές, αν αποδειχθούν, είναι ανάρμοστες και ...
απαράδεκτες ανάμεσα σε σύμμαχες και φίλες χώρες», λένε όλοι οι "ηγέτες" της Ευρώπης.

Σιγά, καταρόμαξαν οι Αμερικανοί, που παρακολουθούσαν, παρακολουθούν και θα παρακολουθούν τα πάντα, γιατί απλά, -το ΄πε ο Θουκιδίδης πριν από 2.500 χρόνια-
"ο δυνατός προχωρά μέχρι εκεί που του επιτρέπει η δύναμή του
και ο αδύναμος υποχωρεί μέχρι εκεί που του επιβάλλει η αδυναμία του"

Δηλαδή, αν βγει ο Ομπάμα και πει "ναι ρε, σας παρακολουθούσαμε όλους και θα σας παρακολουθούμε, επειδή έτσι γουστάρουμε και σκύψτε να φάτε τη φάπα σας να στρώσετε", τι θα κάνουν οι κολαούζοι της Ευρώπης; 

Αν σταματήσουν οι παρακολουθήσεις, θα είναι επειδή βαριούνται οι Αμερικανοί να παρακολουθούν τους υποτακτικούς τους, όχι επειδή θα τους σεβαστούν.

Και η Ευρώπη είναι πολύ αδύναμη, αφού τα τελευταία 70 χρόνια, την κυβερνούν μαριονέτες-πράκτορες των ΗΠΑ, που σπούδασαν εκεί, μπήκαν στις "στοές", γονάτισαν, πήραν το "βάπτισμα" και ήρθαν να κυβερνήσουν τους ιθαγενείς υπηκόους τους στον "παλιό κόσμο". 
Για αυτό και το όνειρο για μια "ενωμένη ισχυρή Ευρώπη" των ιδρυτών της Ε.Ε. , πήγε περίπατο, με τη βοήθεια και των ίδιων των πολιτών της Ευρώπης, που ψηφίζουν μόνο ανδρείκελα των ΗΠΑ.

και τώρα διαβάστε αυτό και θα καταλάβετε ακόμη καλύτερα:
http://www.naftemporiki.gr/story/721648
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη