7 Οκτ 2013

Άλλη μια σύσκεψη για τη μεταφορά μαθητών

Το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών και ο κίνδυνος διακοπής λειτουργίας των σχολείων απασχόλησε την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Περιφερειακή Ένωση...
Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).
Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνης Παπάς, ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι τώρα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την επίλυση του ζητήματος, καθώς και στις επαφές που πραγματοποίησε ο ίδιος με τα αρμόδια υπουργεία, ζητώντας από την ηγεσία τους να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις.
«Εμείς, ως Περιφέρεια, κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να εκτελεστούν κανονικά όλα τα δρομολόγια προς όλα τα σχολεία της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης. Μετά τις επαφές που πραγματοποιήσαμε με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, επισημάναμε τις αστοχίες που υπάρχουν και προτείναμε λύσεις, που ευελπιστούμε να γίνουν αποδεκτές. Περιμένουμε άμεσα να εκδοθεί η σχετική τροποποίηση από το υπουργείο, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών ολοκληρωτικά. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμα να δηλώσω αισιόδοξος, μέχρι να έχουμε στα χέρια μας τις τελικές αποφάσεις των συναρμόδιων υπουργείων, που θα κρίνουν την έκβαση του ζητήματος», υπογράμμισε, ο κ. Παπάς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη