9 Οκτ 2013

Οι ωραίοι έχουν χρέη...

Τώρα θα μου πεις ο Μπουτάρης πού κολλάει με τους ωραίους; Ε, κάποιοι των θεωρούν ωραίο τυπά. Πάντως το χρέος δεν το γλυτώνει γιατί όπως αποφάσισε το δικαστήριο θα πρέπει να πληρώσει 5.000€ στον ...
Κούβελα για εξύβριση...


Μπορεί να έπεσε στα μαλακά αλλά θα πληρώσει. Κι αν οι φραστικές επιθέσεις στον Γκιουλέκα και τον Παπαγεωργόπουλο του βγήκαν τζάμπα, ήρθε η απόφαση υπέρ Κούβελα να του θυμίσει πως από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην Δήμαρχος, Σωτήρης Κούβελας, κατέθεσε αγωγή κατά του Δημάρχου αφού περίμενε μάταια να ανακαλέσει τις δηλώσεις του για τα χαμένα γκρέιντερ που σύμφωνα με τον Μπουτάρη πήγαν στη Σαμοθράκη. Τελικά λύση δόθηκε δια της δικαστικής οδού αν και το δικαστήριο αναγνώρισε μεν την εξύβριση όχι όμως και την συκοφαντική δυσφήμιση. 

Να σημειωθεί εδώ πως ο Δήμαρχος για μια καθαρά προσωπική του υπόθεση προσπάθησε να περάσει τα έξοδα της νομικής του εκπροσώπησης στο Δήμο όμως υπήρξαν αντιδράσεις. Δεν ξέρουμε τελικά ποιος πλήρωσε τη νύφη όμως TAXALIA θα έχουν εντός της ημέρας την απάντηση. 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη