29 Οκτ 2013

Πάγκαλος: Κι εμείς παρακολουθούσαμε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, όταν ήμουν υπουργός Εξωτερικών !!

Κάποιος να τον μαζέψει - Και από το σπίτι του εξακολουθεί να είναι εθνικά επικίνδυνος

Την αποκάλυψη ότι η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθούσε τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα έκανε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήμα FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 
Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε ότι επί υπουργίας του στο υπουργείο Εξωτερικών γίνονταν παρακολουθήσεις και «στόχος» ήταν ο αμερικανός πρεσβευτής, ωστόσο δεν διευκρίνισε ακριβώς για ποιο χρονικό διάστημα μιλάει. 
 Σημείωσε δε ότι «δεν μάθαμε τίποτε καινούριο, γιατί ξέραμε τα πάντα, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να ακούμε τον αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα να μιλάει με τον πρεσβευτή στην Αγκυρα και το Στέιτ Ντιπαρτμεντ με ακατάλληλες για ανηλίκους εκφράσεις». 
Υπογράμμισε πάντως ότι έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια και άρα «έχουν παραγραφεί τα πάντα». Είπε επίσης ότι οι παρακολουθήσεις σταμάτησαν γιατί «το κατάλαβαν οι Αμερικανοί». 

Σχόλιο : Λίγο πολλοί ξέρουν ή υποπτεύονται τί γίνεται στα υπουργεία Εξωτερικών και στις Υπηρεσίες Πληροφοριών των χωρών, αλλά το να βγαίνει ένας πρώην Υπουργός Εξωτερικών και να παραδέχεται δημόσια ότι η χώρα μας παρακολουθούσε ξένες πρεσβείες είναι τουλάχιστον βλακώδες.

Φιλικά θα του υποδεικνύαμε να κάτσει στο σπίτι του και να κόψει τις δημόσιες εμφανίσεις
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη