14 Οκτ 2013

Αυτοί αποτελούν το νέο συντονιστικό στην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης

Όλα τα ονόματα!

Με απόφαση του Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Καραγιάννη, η νέα σύνθεση του Συντονιστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έχει ως εξής...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Αντιπρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θεσσαλονίκης
Νταϊρούσης Θεοδόσης: Φιλόλογος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, έχει διατελέσει Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης (2011-2013) και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού
Μπεκιάρης Χάρης: Μηχανολόγος Μηχανικός, δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος και αρθρογραφεί ερασιτεχνικά σε ηλεκτρονικά μέσα. Έχει διατελέσει μέλος του Συντονιστικού της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θεσσαλονίκης και είναι μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης «ΔΑΠ Μηχανικών» του Τ.Ε.Ε.

Υπεύθυνος Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
Πύρος Ανέστης: Τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής, έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Σχολής Α.Π.Θ.

Αναπληρωτής σε Θέματα Επικοινωνίας
Λεοντάρης Θάνος: Τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής Α.Π.Θ.

Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Δεργιανλής Βασίλης:
Φιλόλογος - Εκπαιδευτικός, μεταπτυχιακός φοιτητής στην κλασική φιλολογία της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης ορίζεται ο Μπαμπαρόπουλος Γιώργος: Μαθηματικός, μεταπτυχιακός φοιτητής στην επιστήμη του διαδικτύου, επιστημονικός συνεργάτης του Α.Π.Θ., μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης.

Τομείς Πολιτικής Ευθύνης αναλαμβάνουν:

Οικονομίας και Διοίκησης
Μανταζής Βασίλης:
Τραπεζικός, απόφοιτος Θεολογικής ΑΠΘ, μεταπτυχιακός φοιτητής Θεολογικής, εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε., εκλεγμένος σύνεδρος στην Ο.Τ.Ο.Ε. και στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής στη ΔΑΚΕ Εθνικής Τράπεζας Βορείου Ελλάδος.

Απασχόλησης,Νεανικής επιχειρηματικότητας, και Καινοτομίας
Τσολακίδου Βενετία:
Μαθηματικός, έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Μαθηματικού του Α.Π.Θ.

Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής
Φωτοπούλου Ιωάννα:
Τοπογράφος Μηχανικός, έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, κάτοχος μεταπτυχιακού στο Πολυτεχνείο του Α.Π.Θ. με τίτλο "Energy security and waste management" και στο ΠΑ.ΜΑΚ. με θέμα την ευρωπαϊκή πολιτική με έμφαση στα βαλκάνια. Έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της πολιτικής της δράσης στον εθελοντισμό και τον πολιτικό ακτιβισμό.

Χωροταξίας, Υποδομών και Μεταφορών
Σούσουρας Γιάννης:
Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του Τ.Ε.Ε., διατηρεί δικό του τεχνικό γραφείο. Έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας πόλης ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Ξάνθης και είναι μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης Δ.Κ.Μ. του Τ.Ε.Ε./Τ.Κ.Μ

Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
Γιάντσης Γιάννης:
Γεωπόνος, Υπ. Διδάκτορας Α.Π.Θ., αντιπρόεδρος Δ.Σ. Γεωπονικού Συλλόγου Μακεδονίας Θράκης, υπεύθυνος τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.Σ.Γ. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών και του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Υποψήφιων Διδακτόρων της Γεωπονικής Σχολής.

Επιστημών Υγείας
Γραμματική Μαρία:
Ιατρός, απόφοιτος Ιατρικής Α.Π.Θ., ειδικευόμενη παθολογίας στο Ιπποκράτειο Γ.Ν.Θ., μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής του Α.Π.Θ.

Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Παπαδοπούλου Βαρβάρα (Βέρα):
Φαρμακοποιός, απόφοιτος της Φαρμακευτικής του ΑΠΘ, έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας πόλης της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Φαρμακευτικής του ΑΠΘ.

Γυναικείων Θεμάτων και Ισότητας
Αποστολίδου Έλενα
: Τελειόφοιτη Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων
Παπαδόπουλος Παναγιώτης
: Τελειόφοιτος του τμήματος Δασολογίας και Φυσικού περιβάλλοντος, έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Δασολογίας.



Κατόπιν εκλογών που διενεργήθηκαν συμμετέχουν στο Συντονιστικό Γραφείο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θεσσαλονίκης:

Υπεύθυνος ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων: Φίσκας Ανέστης
Υπεύθυνος ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Τ.Ε.Ι.: Ζαχαριάδης Γιάννης
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ανατολικού Τομέα: Ξένος Διονύσης
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δυτικού Τομέα: Μανωλόπουλος Διονύσης
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κεντρικού Τομέα: Μιχαηλίδης Κυριάκος
Πρόεδρος Β' Περιφέρειας: Καγιάς Γιώργος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη