16 Οκτ 2013

Θα μπει κάποιος ΦΥΛΑΚΗ γι αυτό; Ε κύριε Εισαγγελέα;

Έπεσε το ταβάνι σε σχολικό συγκρότημα του Δρυμού – βλ Ωραιόκαστρο – και η αντιπολίτευση προσπάθησε να το εκμεταλλευθεί με αποστολή δελτίου τύπου και φωτογραφιών!
 Μάλιστα, πριν από λίγο, μιλώντας στην Πόπη Τσαπανίδου ο επικεφαλής παράταξης και πρώην
δήμαρχος Μυγδονίας Γαβότσης, προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών του – ως αντιπολίτευση – προκαλώντας την οργή της παρουσιάστριας!
 Ο κ Γαβότσης έλεγε και ξανάλεγε ότι δεν είναι διοίκηση, θαρρείς κι αυτό ήταν το θέμα και όχι ο κίνδυνος που είχαν πάνω από τα κεφάλια τους μαθητές και καθηγητές! « Tι θα πει αντιπολίτευση κε Γαβότση;;; Αφού το ξέρατε, θα έπρεπε να φωνάζετε καθημερινά – σε εισαγγελία και κανάλια – για τον κίνδυνο να σκοτωθούν παιδιά που οι γονείς τους τα στέλνουν ήσυχοι και αμέριμνοι να μάθουν γράμματα, υποτίθεται σε ασφαλές περιβάλλον...» τόνισε η κα Τσαπανίδου
 Να σημειωθεί ότι η κατάρρευση της οροφής έγινε λίγα λεπτά, αφού σχόλασαν οι μαθητές. Διαφορετικά, τώρα δεν θα ηταν μόνο για τον εισαγγελέα, διοίκηση και αντιπολίτευση, αλλά και για φυλακή...
 Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου αναφέρει χαρακτηριστικά:
 «Τι πρέπει να περιμένουμε να θρηνήσουμε θύματα !!! Όποιος πιστεύει το θεωρεί θαύμα και όποιος όχι το θεωρεί τύχη . Δεν μπορούμε να εκφράσουμε με άλλα λόγια το συμβάν που συνέβη 5 λεπτά μετά από τη στιγμή που σχόλασαν τα παιδιά. Ένα τμήμα οροφής περίπου 3 τμ στο εσωτερικό τμήμα του σχολείου στην κεντρική είσοδο κατέρρευσε. Η απορία μας η μεγάλη είναι σε έναν σεισμό τι θα γίνει , αν συμβεί το ίδιο όταν τα παιδιά δεν θα έχουν φύγει ποιος θα έχει την ευθύνη», τονίζει και ζητά από τους υπεύθυνους να ασχοληθούν ΤΩΡΑ με το πρόβλημα χωρίς καθυστέρηση ώστε να ελεγχθεί όλο το σχολικό συγκρότημα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη