24 Οκτ 2013

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-.....ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ

του Βλάση Γωγούση

Να πάμε ωρέ Συνέλληνες, περπατώντας , στη Χαλάστρα, να προσκυνήσουμε τους απογόνους των ηρωικών κατοίκων της Κουλιακιάς ( έτσι λεγόνταν τότε η ..
Χαλάστρα ) που με νύχια και με δόντια - δουλεύοντας μέρα και νύχτα ,γεφύρωσαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΠΟΤΑΜΟ ( τον Αξιό) κι` έτσι πρόλαβε ο Ελληνικός Στρατός και απελευθέρωσε - πριν τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ - την Θεσσαλονίκη.

Και εσύ ωρέ Γκιουλέκα, νέος , ωραίος, μορφωμένος - πτυχιούχος γαρ της Νομικής- άριστος δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής, τι τόθελες να μπλέξεις στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ !

Και να σου δίναν κάποιο αξίωμα της προκοπής, για νάχες ευκαιρία ν` αποδείξεις την αξία σου και τα πλουσιότατα προσόντα, να σου πω " Χαλάλι σου.
¨Ολο στα δύσκολα κι`όλο στα.....ΥΦ...( Υφυπουργός τύπου, Υφυπουργός Παιδείας) και Υποψήφιος Δήμαρχος ( με την παράταξή σου να μοιράζει ψήφους κι`οπαδούς δεξιά κι` αριστερά σαν τα ...στραγάλια !).
Και ,βέβαια, ΔΕΝ βγήκες Δήμαρχος .
ΓΥΡΝΑ Γκιουλέκα στο σπιτάκι σου και βάλε μπρος το δικηγορικό γραφείο σου.
Γράψε - τόχεις το χάρισμα- τα απομνημονεύματά σου -ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ - όπως μιλάς, όπως το συνηθίζεις και ΑΣΕ τους φαύλους να προγραμματίζουνε την ..άτακτη φυγή τους απ`τη Χώρα.
(Ας τους να παν στην ξενιτειά και στα ...Ντουμπάγια, εκεί τους μέλει να παραχωθεί το άθλιο σαρκίο του ) .
ΚΑΝτο, αγόρι μου, κι` ΟΛΟΙ θα σε χειροκροτήσουμε, ΟΛΟΙ γιατί σε ΑΓΑΠΑΜΕ !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη