29 Οκτ 2013

Και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάλεσε τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση

Κύριε Βενιζέλο θα ζητήσετε και τη δική του παραίτηση ;




To taxalia έχει θέσει το ερώτημα από την πρώτη ημέρα που άνοιξε αυτή η κουβέντα για την εφαρμογή του νόμου και την πρόσκληση στους βουλευτές των κομμάτων να παρευρεθούν στις παρελάσεις  σχετικά με τους  Περιφερειάρχες  που κάλεσαν και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Μετά το δήμαρχο Σιντικής και πρώην Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος από χθες δήλωσε ότι εφαρμόζει το νόμο και καμεί σε εκδηλώσεις τους βουλευτές όλων των κομμάτων, σήμερα και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αποδεικνύεται ότι έκανε το αυτονόητο και εφάρμοσε κι αυτός το νόμο, καλώντας όλους τους βουλευτές στις παρελάσεις.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, Κώστας Ζαχαριάς, Δημήτρης Κοδέλας και Θανάσης Πετράκος, με κοινή γραπτή δήλωσή τους, αναφέρουν ότι «εκτός από τον κ. Τζιτζικώστα τα ίδια έκανε και ο κ. Τατούλης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου αφού κάλεσε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να παραβρεθούν στους εορτασμούς για την ιστορική επέτειο».
 «Το ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν ο εκλεκτός στις περιφερειακές εκλογές του 2010, αλλά και τα στελέχη του, που είναι μέχρι και σήμερα συνεργάτες του, τι έχουν να πουν; Θα καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ τον κ. Τατούλη και θα ζητήσει την παραίτησή του;» ερωτούν οι τρεις βουλευτές.
Για το θέμα αυτό, ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Βαγγέλης Γούργαρης κατέθεσε επερώτηση στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, από τον οποίο ζητά εξηγήσεις για τη κίνηση αυτή της περιφέρειας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη