10 Οκτ 2013

Ελεύθερος ο συνδικαλιστής του "Σωτηρία" !

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους -αλλά ελεύθερος- αφέθηκε ο συνδικαλιστής του νοσοκομείου «Σωτηρία», μετά την απολογία του στον ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του συνδικαλιστή ο Εισαγγελέας είχε ..
ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εκβίασης.
Σε δήλωση του, ο συνήγορός του ανέφερε ότι δεν προκύπτει από πουθενά απόπειρα εκβίασης και ισχυρίστηκε ότι ο εντολέας του «έπεσε θύμα».
«Το λάθος του είναι ότι πήρε τα χρήματα, ενώ δεν ήθελε να τα πάρει. Κάτι που φαίνεται από τις συνομιλίες», σημείωσε ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθούν μηνύσεις από τον εντολέα του.
Ο συνδικαλιστής φέρεται να υποστήριξε πώς του προτάθηκαν χρήματα για το ταμείο των υπαλλήλων και εκείνος τα πήρε, αλλά ουδέποτε εκβίασε, ενώ δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

«Ενδελεχής έλεγχος» στους συνδικαλιστές των νοσοκομείων

Στο μεταξύ τον ενδελεχή έλεγχο των συνδικαλιστών των νοσοκομείων, δήλωσε ότι θα ζητήσει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Μετά από αυτό το περιστατικό με τη σύλληψη του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου “Σωτηρία” με τα 50.000 ευρώ και λόγω των δικών του καταγραμμένων δηλώσεων, ότι είχε σκοπό να μοιραστεί τα χρήματα με μέλη του διοικητικού του συμβουλίου -δεν υιοθετώ τον ισχυρισμό αλλά- οφείλουμε να εξετάσουμε τα πάντα» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.
Ερωτώμενος από δημοσιογράφο εάν έχει πρόθεση να σπιλώσει το συνδικαλιστικό κίνημα, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι το να ελέγχουμε δεν σημαίνει ότι σπιλώνουμε.
«Αντιθέτως αποδίδουμε στην κοινωνία τον καθένα καθαρό μετά από έλεγχο. Νομίζω ότι και οι ίδιοι οι συνδικαλιστές πρέπει να απαιτήσουν να γίνουν αυτοί οι έλεγχοι» κατέληξε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη