7 Οκτ 2013

Η Εύα Καϊλή σε κυβερνητική θέση

Σύμφωνα με τα parapolitika (που έχουν πάντα έγκυρη ενημέρωση), η Εύα Καϊλή, διορίζεται στο Κ.Ε.Θ.Ι. (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας). Ας δούμε όμως τι είναι το ΚΕΘΙ :


Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο ιδρύθηκε το 1994 και λειτουργεί κεντρικά στην Αθήνα και περιφερειακά στην Πάτρα. Εποπτεύεται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 1 του Π.Δ. 65/2011 (Φ.Ε.Κ. 147/Α΄/27.06.2011), από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Υπουργός εσωτερικών είναι σήμερα ο Γιάννης Μιχελάκης.και αναπληρωτής Υπουργός ο Λεωνίδας Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ, εκ των πιστών υποστηρικτών του Ευάγγελου Βενιζέλου)

Πρόεδρος του ΚΕΘΙ είναι σήμερα η Ιφιγένεια Καρτσιώτου, φιλόλογος.

Οι αμοιβές των μελών Δ.Σ., είναι μόλις 25.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η μισθοδοσία του προσωπικού στοιχίζει 215.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων και των δαπανών καλύπτεται από Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ακόμη γραφειοκρατικό μηχανισμό των Βρυξελών, στα πλαίσια της "ομογενοποίησης των χωρών" και της εξάλειψης της ταυτότητας έθνους-κράτους, που είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της Ε.Ε., για την οποία ξοδεύει πολλά χρήματα, χρηματοδοτώντας αφειδώς τέτοια ιδρύματα, Μ.Κ.Ο. κ.λ.π. που προωθούν την "πολυπολιτισμικότητα" και τον "εθνομηδενισμό". Υπάρχουν μπόλικα χρήματα, για όποιον είναι πρόθυμος να προωθήσει την ατζέντα της "νέας τάξης".

Έγραψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος πριν λίγο:

Εμένα δεν με εξέπληξε ότι η κυβέρνηση, δηλαδή ο Βενιζέλος, διόρισε την Εύα Καϊλή πρόεδρο στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ). Άλλα το ότι υπάρχει αυτό το Κέντρο κι απασχολεί προσωπικό, έχει γραφεία, κάνει δαπάνες, καίει ηλεκτρικό, τηλέφωνα, κινητά κλπ. Τώρα πια ξέρετε: όταν πληρώνετε τα χαράτσια και σας κυνηγά η Εφορία και σας ξεζουμίζει και σας απειλεί με κατασχέσεις και φυλακίσεις, το κάνει για να μπορεί η Εύα Καλή με το ΚΕΘΙ να...έρευνα θέματα ισότητας.

ο προϋπολογισμός του ΚΕΘΙ είναι αυτός

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη