17 Οκτ 2013

Σφάζονται στο δήμο Θεσσαλονίκης, για τα μάτια megaλοεπιχειρηματία

Μεγάλη αναταραχή έφεραν οι αναθέσεις των δημοτικών πάρκινγκ σε εταιρείες του ομίλου του ακατανόμαστου επιχειρηματία (ο οποίος ανταποδίδει την ..
..αδυναμία, με αγιογραφίες στο MEGA, στο ΕΘΝΟΣ κλπ).


Επιστολή στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης  έστειλε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών στην οποία φέρεται να καταγγέλει τον αντιδήμαρχο Ποιότητα Ζωής, για διαπλοκή με συγκεκριμένο επιχειρηματία στον χώρο της εκμετάλλευσης ιδιωτικών πάρκινγκ.
Η επιστολή έφτασε στα χέρια του καταγγελόμενου, γεγονός που τον έκανε έξαλλο και απειλεί με μηνύσεις και αγωγές κατά του "συντρόφου" που τον κατήγγειλε.

Η "αιτία του κακού" είναι ο διαγωνισμός για την εκμετάλλευση του πάρκινγκ της Πλατείας Ελευθερίας και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Οικονομική Επιτροπή.

Ακόμα ένα πρόβλημα για την Πρωτοβουλία, που την Κυριακή, έχει την πρώτη της Γενική Συνέλευση στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές του Μαϊου, στις οποίες θέλει να επανεκλεγεί ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μπουτάρης (και θα εκλεγεί άνετα).

Βεβαίως -και αυτό είναι το σημαντικό-
οι .... σοσιαλιστές, πάντα τα βρίσκουν (παρά τους τσακωμούς) πριν το φαγητό. Κάθονται και προσεύχονται όλοι μαζί, πριν σερβίρει η υπηρέτρια το κοκκινιστό. Είναι αρχαία παράδοση των σοσιαλιστών, να τρώνε όλοι μαζί, σαν μια αγαπημένη οικογένεια.
Έτσι, την Κυριακή, πριν το (μεσημεριανό φαγητό) θα μονοιάσουν και θα πάνε ενωμένοι στη μάσα (της φασολάδας, γιατί θα ΄χει κρύο την Κυριακή).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη