15 Νοε 2013

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της 16χρονης Μυρτούς

Δείτε τις:


Αυτή η φωτογραφία είναι η συνεισφορά μας, σε αυτό που θα πρέπει να απασχολεί την κοινωνία. Το πώς είναι σήμερα η Μυρτώ θα το είδατε όλοι, είναι πιασάρικο θέμα, άρα θα πολυπαιχθεί. Όμως, οι κοινωνίες δεν διορθώνονται όταν ικανοποιούν την περιέργεια, για το πόσο κατακρεουργήθηκε ένα θύμα, αλλά για το ποιός ήταν ο θύτης.
Ο φακός πρέπει να φωτίζει τον θύτη, όχι το θύμα. Το θύμα ζει και θα ζει μια μαρτυρική ζωή, εξαιτίας του θύτη. Αν δεν υπήρχε ο θύτης, δεν θα υπήρχε θύμα. Κι αν ο φακός της δημοσιότητας έπεφτε συνεχώς στο κεφάλι του δράστη, θα ήταν ένα καλό παράδειγμα προς αποφυγή.
Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει ένα κανάλι που θα δείχνει τη ζωή του δράστη στο κελί του 24 ώρες το 24ωρο live, παντού και στην τουαλέτα, μέχρι να πεθάνει και κάθε 10 λεπτά, ένα μηχάνημα να τον ρωτάει "γιατί το έκανες" και αν καθυστερεί παραπάνω από 1 δευτερόλεπτο να απαντήσει, να του κάνει ηλεκτροσόκ. Να ακούει και σε δημόσια θέα την ερώτηση "γιατί το έκανες" μέχρι να πεθάνει. Αυτό θα "μόρφωνε" κάποιους άλλους επίδοξους μιμητές του και θα προσέφερε κάτι στην κοινωνία.
Το "δείτε πώς είναι σήμερα η Μυρτώ", ικανοποιεί μόνο την πρόσκαιρη λυσσαλέα περιέργεια του κουτσομπόλη.

τέλος πάντων, η σελίδα που μαζεύουν λεφτά για το κορίτσι είναι αυτή https://www.facebook.com/friendsofmirto1 αν και δεν νομίζουμε ότι μετά τη δημοσιότητα, υπάρχει οικονομικό θέμα. Ό,τι βγαίνει στην τηλεόραση μαζεύει πολλά λεφτά και προφανώς θα συγκεντρωθεί πολύ εύκολα το ποσό των 25.000 δολαρίων και πολύ παραπάνω.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη