10 Νοε 2013

Το πρωτοχρονιάτικο δώρο του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση ήρθε 50 μέρες νωρίτερα

Ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης από το
βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια για την πρόταση δυσπιστίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση.
 Ο κ. Σταμενίτης απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση έκανε κριτική στην τακτική που ακολουθείται και είπε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι κάποιος τόσο αφελής μέσα σ’ αυτήν την αίθουσα ώστε να πιστεύει ότι με ψευτοτσαμπουκάδες απέναντι στους εταίρους μας και αχαλίνωτο λαϊκισμό στο εσωτερικό η χώρα θα βγει από την κρίση;»
 Σημείωσε ακόμη ότι: «Σταθεροποίηση της οικονομίας, ανάκτηση της αξιοπιστίας, προώθηση και εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, δημιουργία ασφαλούς επενδυτικού περιβάλλοντος και προσέλκυση επενδύσεων, τακτοποίηση της αυθαίρετης δόμησης, πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη της ενεργειακής πολιτικής, θετική εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού και πρόβλεψη για βιώσιμο πρωτογενές πλεόνασμα, όλα τα προαπαιτούμενα δηλαδή για να βγούμε από την κρίση, να δημιουργήσουμε μια ισχυρή οικονομία και να οικοδομήσουμε μια Νέα Ελλάδα, είναι κεκτημένα που αποδεικνύεται περίτρανα ότι για την αντιπολίτευση δεν έχουν καμία αξία.
Δεν έχουν καμία αξία μπροστά στο μικροκομματικά συμφέροντα που τους επιβάλλουν μια καταστροφική συνολική αμφισβήτηση για κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης».
 Κλείνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής ευχαρίστησε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοχρονιάτικο δώρο που, όπως τόνισε, ήρθε 50 μέρες νωρίτερα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη