17 Νοε 2013

Ολοκληρώθηκαν οι πορείες για το Πολυτεχνείο, πάνω από 5.000 οι συμμετέχοντες

Με μικρότερη από κάθε άλλη χρονιά συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το κύριο μέρος των πορειών. Η μεγαλύτερη πορεία, η ...

πρώτη όπως πάντα, ήταν αυτή του ΠΑΜΕ - ΚΚΕ με 4.000-5.000 άτομα, η 

δεύτερη, η "θεσμική" του ΕΚΘ/ΕΔΟΘ, με 2.000-2.500 άτομα κατευθύνεται στην ΕΤ3, αφού το κύριο πολιτικό της μήνυμα δεν ήταν το "έξω αι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ", αλλά η διατήρηση των θέσεων εργασίας στο δημόσιο και η 

τρίτη, αυτή των ακροαριστερών, αναρχικών, αντεξουσιαστών κ.λ.π. (περίπου 300 άτομα) κατέληξε στα γνωστά στέκια, όπου αυτή την ώρα συζητούνται τρόποι να "γίνει κάτι" που θα συζητηθεί, καμιά μολότωφ δηλαδή, λίγος πετροπόλεμος, κάποιο κάψιμο περιπτέρου, κανα δυό σπασίματα τζαμαριών κλπ "επαναστατικά" για να περάσει ευχάριστα το βράδυ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα μπροστά στο ΑΠΘ για το φόβο της μη ύπαρξης επεισοδίων. Υπάρχει έντονη ανησυχία, εξαιτίας της υποτονικότητας του φετινού εορτασμού ότι δεν θα γίνει απολύτως κανένα επεισόδιο, με αποτέλεσμα, καθοδηγητές - σκελετοί του παρελθόντος, να πιέζουν με κάθε τρόπο "να γίνει κάποιο επεισόδιο, κάποια αψιμαχία με τα ΜΑΤ, ώστε να πούμε ότι κάτι κάναμε, μη μας πούνε και καναπεδάκιες".

Υ.Γ. Η αριστερά κατέβαζε 100.000 ανθρώπους στην πορεία του Πολυτεχνείου τη δεκαετία του ΄80, επειδή είχε ένα σαφές συσπειρωτικό ΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΜΕΓΑΛΟ μήνυμα: "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι". Από τότε που οι "φονιάδες των λαών" εξαγόρασαν ένα μεγάλο τμήμα της αριστεράς και το έκαναν φιλιππινέζα τους, η συμμετοχή του κόσμου έπεσε στο 1/20, αφού οι πολίτες είναι απρόθυμοι να δεχθούν ως νέο ηρωικό πολυτεχνείο, τη δημόσια υπηρεσία με το όνομα ΕΡΤ3.

"έξω αι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ" ήταν το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μεγάλο μήνυμα του Πολυτεχνείου. Όποιος το ξεπούλησε, να το βουλώσει. Δεν δικαιούται να μιλά για Πολυτεχνείο, είναι εξαγορασμένος βολεψάκιας. Πορεία για το Πολυτεχνείο δικαιούται να κάνει μόνο το ΚΚΕ. Οι υπόλοιποι είναι υποκριτές ψηφοθήρες απατεώνες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη