
Σιγά-σιγά αλλά σταθερά, οι Βουλευτές της πλειοψηφίας άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, με εύστοχες παρεμβάσεις που κρίνονται απολύτως απαραίτητες.
Στην κατηγορία των Βουλευτών που σήκωσαν φωνή διαμαρτυρίας για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, των μαντριών και άλλων παρόμοιων εκτάσεων, συμμετέχει και ο Βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.
Ο Σάββας Αναστασιάδης προέρχεται από Αγροτική Οικογένεια, εκλέγεται από Αγρότες , και δεν μπορούσε παρά να πάρει θέση, για τα φορολογικά μέτρα που πρότεινε ο άσχετος με την Περιφέρεια και την Αγροτιά Στουρνάρας.
Δείχνοντας σεβασμό στους Αγρότες που τον τιμούν με την ψήφο τους , ο δυναμικός Βουλευτής της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, έδωσε σκληρή μάχη, προκειμένου να προστατέψει τους πολίτες της υπαίθρου, που ο Στουρνάρας έχει στοχοποιήσει.
Αυτή είναι μία διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στο Βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη και τους πολίτες, και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη, γιατί ο σεβασμός είναι αμοιβαίος.