16 Νοε 2013

Τσαμασλής: "Προηγείται ο Τζιτζικώστας για το χρίσμα"


Τέλος στις φήμες ότι βρίσκεται σε κόντρα με τον Απ. Τζιτζικώστα έβαλε ο...
αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής μιλώντας στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση.


Χαρακτηρίζει «δημοσιογραφικό τρικ» το θέμα με τις λαϊκές αγορές ενώ τάσσεται εμφανώς με τον νυν περιφερειάρχη για το χρίσμα στις εκλογές του Μαΐου.

Ξεκαθαρίζει πως δεν θα ξανακατέβει ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά εμφανίζεται έτοιμος για υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού.

Χαρακτηρίζει άδικη την κατηγορία που τον έφερε σε αργία για 48 μέρες ζητώντας να αλλάξει ο νόμος Ραγκούση τονίζοντας ότι οι αιρετοί δεν ψηφίζουν καίρια θέματα γιατί φοβούνται.
Παράλληλα, ενημερώνει για το ενδιαφέρον πανεπιστημίων και εταιριών από όλον τον κόσμο για την Alexanderland.

Τέλος η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Δεν υπήρξε κόντρα με Τζιτζικώστα

Την απόφασή του να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος έκανε γνωστή ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.
Υποστήριξε ότι η απόφασή του είχε παρθεί από το 2010 και πως δεν έπαιξε ρόλο η «κόντρα» του με τον Απ. Τζιτζικώστα για τον έλεγχο των αδειών των λαϊκών αγορών. Μάλιστα τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα για να υπάρχει και αντιδικία» χαρακτηρίζοντας το θέμα «δημοσιογραφικό τρικ» από το κανάλι του Alpha.
«Ήταν μια δύσκολη στιγμή κάτω από την πίεση τη δημοσιογραφική, ίσως να ειπώθηκε και μια λέξη παραπάνω η οποία οπωσδήποτε δημιούργησε ένα πρόβλημα. Την επόμενη μέρα όμως λύθηκε και λειτουργούμε υπό το πρίσμα του συμφέροντος της Κεντρικής Μακεδονίας και δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτώμενος για το αν είναι καλές οι σχέσεις του με τον κ. Τζιτζικώστα σχολίασε «Μην ξεχνάτε ότι με τη δική μου δύναμη εκλέχθηκε περιφερειάρχης ο Απ. Τζιτζικώστας. Όπως και εγώ με την δική του. Είμαστε στην ίδια ρότα». 

Προηγείται ο Τζιτζικώστας για το χρίσμα

«Ο Απ. Τζιτζικώστας είναι Περιφερειάρχης. Εχει μια ομάδα ανθρώπων που τον υποστηρίζουν, έχει την λαϊκή αποδοχή. Νομίζω ότι προηγείται» σχολίασε ο κ. Τσαμασλής αναφορικά με τα σενάρια περί χρίσματος ανάμεσα στον νυν περιφερειάρχη και τον Θ. Καράογλου.
«Μέσα στην παράταξη άλλο όνομα δεν ακούγεται τώρα. Πιστεύω ότι θα γίνει το καλύτερο. Ο καλύτερος υποψήφιος Περιφερειάρχης είναι αυτός που έδωσε δείγματα ότι μπορεί να λύσει προβλήματα. Αυτό θέλει ο κόσμος σήμερα» πρόσθεσε.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη