3 Νοε 2013

Θεσσαλονίκη, η Μπασκετομάνα!

Το πρώτο συγκεντρωτικό βιβλίο για την ιστορία του μπάσκετ της πόλης μας...
παρουσιάστηκε χθες στον πολυχώρο Public. Ο λόγος για το πρώτο εκδοτικό εγχείρημα της Greek Basketball Academy, «Θεσσαλονίκη: Η πόλη του μπάσκετ».


Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Τρεαπεζανίδης, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν για να μιλήσουν για το βιβλίο οι 4 δημοσιογράφοι που το έγραψαν (Βασίλης Βλαχόπουλος, Νίκος Καραγιώργης, Γιώργος Συρίδης, Παναγιώτης Χορόζογλου), ενώ μαζί τους βρέθηκαν και οι 3 «ηγέτες» της GBA, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης και Νίκος Χατζηβρέετας. 

Ποιος όμως πιο κατάλληλος να μιλήσει για τιο μπάσκετ της πόλης από τον άνθρωπο που έγραψε μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του, τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο βουλευτής δεν ξεχνά ποτέ την πρώτη του αγάπη και μεταξύ άλλων είπε "Αν η Θεσσαλονίκη θέλουμε να είναι "μπασκετομάνα'' πρέπει οι σύλλογοι με ''όπλο'' την ομαδικότητα, την πειθαρχία και τη δουλειά, να αναδείξουν νέα ταλέντα, τα οποία θα αποτελούν τη βάση των ομάδων και σε συνδυασμό με την ενίσχυση τους με ξένους παίκτες, οι ομάδες θα μπορέσουν να επανέλθουν δριμύτερες στη διεκδίκηση πρωταθλημάτων".
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη