25 Νοε 2013

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η γυναίκα-αράχνη που «υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου»

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων κρατείται άνεργη μητέρα δύο παιδιών επί 5 ημέρες προκειμένου να μεταφερθεί στην Αθήνα κατόπιν...
συλλήψεως εις εκτέλεση καταδικαστικής αποφάσεως τρίμηνης φυλάκισης άνευ αναστολής, αλλά μετατραπείσης σε εξαγοράσιμη προς € 20 ημερησίως. Δεν  έχει να πληρώσει για την ποινή € 20 Χ 30 Χ 3 = 1.800 Χ 2 = € 3.600, εξ ου και κρατείται για να εμφανισθεί ενώπιον του Εισαγγελέως Εκτελέσεως Ποινών.
Το θέμα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Έξω από το ΑΤ είναι στρατοπεδευμένοι οι 2062 της λίστας  Lagarde.
Πίσω από αυτούς οι 1.600 της λίστας Reichenbach.
Πιο πίσω η μεγάλη μάζα των 54.000 που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό την περίοδο 2009-2011.
Την εμπροσθοφυλακή απαρτίζουν  οι Ψυχάρης, Μπόμπολας, Λάτσης, Μυτιληναίος, Κόκκαλης, Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Γιαννακόπουλος, Κοντομηνάς, Σάλλας, Λάτσης και  άλλες επιχειρηματικές δυνάμεις  επί κεφαλής  μεγάλης ομάδος επιχειρηματιών που τόσα χρόνια επενδύουν ανιδιοτελώς στη χώρα, η οποία αρνείται πεισμόνως να τους ανακηρύξει εθνικούς ευεργέτες εν ζωή.
Για να συγκρατήσει  το πλήθος των διαδηλωτών, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης έστειλε στα Χανιά  όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις των ΜΑΤ διακινδυνεύοντας μία αντεπίθεση των κατοίκων της Ιερισσού κατά της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ», μολονότι η εταιρεία αυτή εκπροσωπείται στο συλλαλητήριο των Χανίων από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο συνοδευόμενο από τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Χρ. Πάχτα.
            Όλοι αυτοί με πανώ που γράφουν «Λευτεριά στην άνεργη  μάνα», «Δένδια χλεχλέ δεν είν’ καιρός για χαβαλέ», «Εμπρός της γης οι μαλακισμένοι» διατρανώνουν από το πρωΐ την αποφασιστικότητά τους να μη φύγουν, αν δεν αφεθεί ελεύθερη η άνεργη μάνα.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο νόμος είναι νόμος όσο και αν αυτό δεν αρέσει στους διαδηλωτές.
Τηλεγραφήματα συμπαράστασης έστειλαν οι Καράβελας, Χριστοφοράκος, Άκης,  Λαυρεντιάδης, Γιάννος, Τσουκάτος και Μαντέλης,  οι οποίοι αδυνατούν να παραστούν εκ λόγων ανωτέρας βίας.
Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε με νόημα ότι η καρδιά του είναι κοντά στη δοκιμαζόμενη μητέρα πολύ περισσότερο από όσο είναι στα υποβρύχια. Εξέφρασε δε και τα αισθήματα συμπάθειας του πρωθυπουργού, ο οποίος συσκέπτεται αδιακόπως επί 24ώρου βάσεως για να υπολογίσει με ακρίβεια λεπτού το πλεόνασμα, το οποίο θα επιτρέψει στη χώρα να εξαγοράσει την ποινή της κρατουμένης.  

Σωτήριος Καλαμίτσης – διαβόητος λαϊκιστής
Φίλος του γιατρού Γωγούση
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη