15 Νοε 2013

Η Πρωτοβουλία "φροντίζει" τα παιδιά της ΙΙ

Γράψαμε χθες πως σε καιρούς χαλεπούς η δημοτική παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη φροντίζει να τακτοποιεί τα δικά της παιδιά. Επίσης σας είχαμε υποσχεθεί και συνέχεια...
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο Χαράλαμπος Δάρδας με 725 ψήφους χάλασε, ατιμωριτί και με ευλογίες φυσικά, παρτέρι στην Ικτίνου για να βολεύεται καλύτερα το μαγαζί του. Δυστυχώς το μαγαζί του δεν άντεξε και προσφάτως έβαλε λουκέτο.

Ο Γιώργος Κορδομενίδης με 864 ψήφους έλαβε μια ωραιότατη θέση στο ΔΣ της ΔΕΠΘΕ (ναι πληρώνονται εκεί) ωστόσο αποχώρησε όταν διαφώνησε με μια απόφαση. Ο Απόστολος Αγγελόπουλος με 665 ψήφους. τοποθετήθηκε επίσης στο ΔΣ της ΔΕΠΘΕ όπως και ο Βασίλειος Διαμαντάκης με 1067 ψήφους που είναι αντιπρόεδρος. Στο ΔΣ της ΔΕΠΘΕ είναι επίσης και η κυρία Σαλονικίδου. Να σημειωθεί για τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ πως η κ. Ασλανίδου παραιτήθηκε της αμοιβής (1800 ευρώ) διότι της έβγαινε ασύμφορη εξαιτίας της αμοιβής από το πανεπιστήμιο, ο Χρήστος Μάτης αρνήθηκε να την λαμβάνει και η Μαρούλα Πλήκα την καταθέτει στο ταμείο των άνεργων της ΕΣΗΕΜΘ.

Ο Θεμιστοκλής Χαρίσης με 976 ψήφους τοποθετήθηκε εντεταλμένος σύμβουλος ανακύκλωσης. Ωστόσο κάποια στιγμή χάλασε η δουλειά διότι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τον μισθό του κι έκτοτε έφυγε από την Πρωτοβουλία και πήγε στον Σύριζα.

Ο Χρήστος Γρίμπας με μόλις 595 ψήφους κατάφερε να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής στο Δημοτικό Ωδείο. Μάλιστα κατά την ψηφοφορία για την τοποθέτησή του κάποιος το είχε κάνει θέμα...

Στην περίπτωση του Ορέστη Καλογήρου, ο υποψήφιος δεν λειτούργησε γι' αυτόν αλλά για τον ...αδερφό του, ο οποίος τοποθετήθηκε υπεύθυνος ευρωπαϊκών προγραμμάτων με πολλές εγγραφές και ανύπαρκτη απορροφητικότητα.

Ο Μέλης-Χρυσικός Αλέξανδρος (γνωστός ως Zoltan) με μόλις 80 ψήφους έλαβε χρηματοδότηση για το Hip Hop Festival!


Διαβάστε επίσης:

Η "Πρωτοβουλία" φροντίζει για τα παιδιά της



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη