19 Νοε 2013

Ρεσιτάλ χυδαιολογίας και πάλι από τον Μπουτάρη !

Έχει ξεφύγει τελείως ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο στηρίζουν πλέον μόνο ελάχιστες δημοσιογραφικές πατσαβούρες αθηναϊκών πατσαβουροφυλλάδων.
"Θα σας έδινα λόγο αν θα πήγαινα στο Βόλο; Και αν είχα γκόμενα;» απάντησε ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ σε ερώτηση του ...
επικεφαλής του συνδυασμού "ενεργοί πολίτες-οικολογία στην πράξη" Χρήστου Μάτη, ο οποίος τον ρώτησε γιατί δεν μεταβαίνει στο Βόλο με μια αντιδήμαρχο με ένα αυτοκίνητο, ώστε να μη σπαταληθούν επιπλέον χρήματα. Ο δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ πήγε στο Βόλο για να μετάσχει σε εκδήλωση πρωτοβουλίας 5 πασοκικών δημάρχων.
Στη συνέχεια ο κ. Μάτης τόνισε στον κ. Μπουτάρη πως το ήθος του είναι για έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κι ο Δήμαρχος είπε: «Να βάλεις το ήθος εκεί που ξέρεις».

Η πραγματική αιτία του εκνευρισμού του "κακού πούστη" Μπουτάρη, είναι άλλη βέβαια. Είναι το σκάλισμα Μάτη για την παραχώρηση της Πλατείας Αριστοτέλους, η οποία τα προηγούμενα χρόνια έγινε χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου, σε σύντροφο πασόκο επιχειρηματία κι έτσι ο κ.Μάτης οδήγησε αν θυμόμαστε καλά , τον δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στα δικαστήρια.

Η αιχμή του Μάτη "δηλαδή φέτος ο δήμος δεν κάνει κάτι για τα Χριστούγεννα, επειδή ζητούμε διαφάνεια στην παραχώρηση της πλατείας Αριστοτέλους σε ιδιώτες για λούνα-παρκ;" ήταν η αιτία του μίσους από την παράταξη Μπουτάρη, προν τον μαχητικό οικολόγο.

δείτε και: Πού βρίσκεται άραγε αυτή η μελέτη;

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη