18 Νοε 2013

Εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη

Σειρά εκδηλώσεων για την επιχειρηματικότητα, ξεκινά σήμερα η Νέα Δημοκρατία στο ξενοδοχείο ΜΕΤ, με στόχο να προβάλλει πολιτικές και ιστορίες επιτυχίας, που μέσα στην κρίση μπορούν να
δώσουν διέξοδο.
Το κεντρικό μότο της εκδήλωσης είναι "Οι Καινοτόμοι", το οποίο γραφιστικά παραπέμπει στα γνωστά κόμικ με τους σούπερ ήρωες.
 Όπως τονίζουν στελέχη της Συγγρού, σκοπός των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται παράλληλα με την 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, είναι να δείξουν πως όσοι πετυχαίνουν μέσα στην κρίση, δεν είναι τίποτα σούπερ ήρωες, αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν ευκαιρίες και δούλεψαν πάνω στις ιδέες τους.
 Στις συνολικά 5 εκδηλώσεις, θα δώσουν το παρόν μάλιστα, κορυφαίοι Υπουργοί προκειμένου να "απολογηθούν" για όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα για να απελευθερώσουν την επιχειρηματικότητα και παράλληλα να παρουσιάσουν τα σχέδια τους για το μέλλον.
Η αρχή γίνεται σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, όπου στις 18:00 στο MET Hotel, θα πραγματοποιηθεί η ενότητα που αφορά την αγροτική ανάπτυξη και θα φιλοξενήσει τον αναπληρωτή Υπουργό Μάξιμο Χαρακόπουλο, επιχειρηματίες από το χώρο του κρασιού αλλά και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη