19 Νοε 2013

Αθηνά Αρβανιτοζήση, θα σε ψηφίζαμε, αλλά...

...δεν ψηφίζουμε στο ΤΕΕ Κ.Μακεδονίας! Κι έχεις και δύσκολο επίθετο gamoto!
Νέο αίμα με άρωμα γυναίκας  στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που θα γίνουν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013. Η Αθηνά Αρβανιτοζήση, που ...
είναι υποψήφια της ΔΚΜ για το περιφερειακό τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, είναι Πολιτικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στον «Σχεδιασμό, Οργάνωση, Διαχείριση και Λειτουργία Συστημάτων Μεταφορών» από το Α.Π.Θ. και ολοκληρώνει το δεύτερο μεταπτυχιακό της στη «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» από το Ε.Α.Π.

Κύριος τομέας εργασίας της είναι η κατασκευή και διαχείριση δημόσιων και ιδιωτικών έργων. Έχει κατασκευάσει πλήθος αριθμού δημοσίων έργων κάθε κατηγορίας, βιομηχανικά κτίρια, πάρκα ΑΠΕ, ξενοδοχεία, πολυχώρους διασκέδασης-θεάτρου-κινηματογράφου, ιδιωτικές κατοικίες και έχει ασχοληθεί με ανακαινίσεις διατηρητέων κτηρίων καθώς και επιλεκτικά με ανακατασκευή και διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Έχει διατελέσει υπεύθυνη έργων, εργοταξιάρχης και τεχνικός σύμβουλος σε έργα υψηλών προϋπολογισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από τα δεκαοκτώ της χρόνια εργάστηκε στις επιχειρήσεις της οικογένειάς της, όπου και εξακολουθεί να είναι μέτοχος.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος κ.ά.
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Είναι παιδί του κολεγίου Ντελασάλ, παίζει πιάνο από τα 7 της χρόνια και δηλώνει λάτρης των ταξιδιών και κάθε είδους δημιουργίας, τέχνης και έκφρασης. Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά, πολύ καλά ιταλικά και λίγα ισπανικά. Έχει άψογες σχέσεις με την τεχνολογία και είναι φανατική οπαδός των βιβλίων κι αχώριστη από το ποδήλατό της, δύο αγάπες που - όπως λέει η ίδια - προσπαθεί στον ελεύθερο χρόνο της να εμφυσήσει στα δύο μικρά της παιδιά, την Αφροδίτη και το Βασίλη.

Με τη δυναμική και παράλληλα ευγενική της παρουσία, συμμετέχει ενεργά επί 25 χρόνια στα κοινά της πόλης της Θεσσαλονίκης από διάφορες θέσεις σε συλλόγους, φιλανθρωπικά σωματεία και πολιτιστικούς φορείς, αποδεικνύοντας αδιάκοπα και εμπράκτως ότι νοιάζεται για τον συνάνθρωπο, για τη ζωή και για το περιβάλλον στις πόλεις.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη