2 Νοε 2013

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο Τσαμασλής

"Το δικαστήριο με παρέδωσε στην κοινωνία καθαρό και ξάστερο" δήλωσε.



Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες οι 26 κατηγορούμενοι που κάθισαν στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση των υπερβάσεων στις μελέτες και το κόστος κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η ζημιά για το Δημόσιο ανέρχεται σε 29.000 ευρώ, ποσό που αφορά την κατασκευή και την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου. Για την υπόθεση κατηγορούνταν συνολικά 26 άτομα, ανάμεσα στους οποίους ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Διονύσης Ψωμιάδης, ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης Κώστας Παπαδόπουλος, πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι, υπάλληλοι των τεχνικών υπηρεσιών της άλλοτε Νομαρχίας κι ένας εργολάβος.
Οι πρώτοι δύο είχαν τεθεί αυτοδικαίως σε αργία εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσης στα ποινικά δικαστήρια. Με δεδομένη την απαλλακτική απόφαση, αναμένεται να επανέλθουν στις θέσεις τους. Σ' αυτό ακριβώς το ζήτημα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο Γ. Τσαμασλής. «Περιμένω, τη Δευτέρα, απόσπασμα με την απόφαση του δικαστηρίου και την Τρίτη επανέρχομαι αυτοδικαίως στα καθήκοντά μου», τόνισε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απαλλαγή του.
"Το δικαστήριο με παρέδωσε καθαρό και ξάστερο στην κοινωνία, εξέλιξη την οποία επιθυμούσα", υπογράμμισε.


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη