7 Νοε 2013

Στην ηχώ των γεγονότων

Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας
Αληθώς συγκλονιστικά γεγονότα εκτυλίχτησαν τον τελευταίο καιρό και τράνταξαν συθέμελα ούλο το Πανελλήνιο να πούμε και βεβαίως αναδείχτηκαν τόσο πολύ από τα ΜΜΕ,ως σε σημείον πριξήματος των υποκάτωθι αδένων. Νομίζω? .

Το οποίον και δεν εννοώ αδέρφια, τη δολοφονία των δυό παιδιών και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν και ακολουθούν το τραγικό αυτό γεγονότο, ούτε και το συνεχές πατιρντί Τροϊκανών και ντόπιων εκδορέων φορομπηχτώνε , με την εφεύρεσις ούλο και πιο γελοίων και αναποτελεσματικών μέτρων φορολογήσις του κοσμάκη. Ώσπερ να μη τους νοιάζει τίποτις άλλον παρά μόνον το πως θα μας πατήσουσι καλυτέρως τον λαιμόν

Δεν ήτο όμως το συγκλονιστικότερον ( σημαντικόν δε λέγω...) η εξαγγελία του σκληρού αυτού διαπραγματευτή , άτεγκτου και αμετακίνητου στις θέσεις του (περί μαρμαροκολόνα μιλάμε!!!) συνΠρωθυπουργού Αντωνίου , που βεβαίως και ανακούφισε ούλους τους Έλληνας που επιτέλους είδαν τους κόπους τους να πιάνουσι τόπο, με την δωρεάν παροχή wifi σε 600 περικαλώ σημεία της χρεοκοπημένης χώρας . Έτσι τώρα πια άστεγοι, πεινασμένοι , άρρωστοι , παγωμένοι ,χρεωμένοι ως τα μπούνια , θα χουμε τζαμπαντάν σύνδεσις στο Ιντερνέτ όπου θα πλατσουρίζουμε ευτυχείς επιτέλους στην θάλασσα της πλεροφορίας ,στους ωκεανούς της επικενωνίας και στους ποταμούς της αβάσταχτης μαλακίας που μας δέρνει και τους ανεχόμαστε, κει κάτω απ τις γέφυρες και τις γωνίες όπου θα διαβιώμεν.

Ακόμα και τούτη η είδησις που έσκασε σαν μπόμπα ήτο λίγη. Πως να το κάνουμε ρε μάγκες? , ( ο εφευρέτης παρεμπιπτόντως αυτής της ιδέας, να μα την Παναγίτσα , πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα στο σύνταγμα όπου θα τον φτύνουν και θα τον κ@τ@γαμούν όσοι θένε και μπορούν μέχρι θανάτου), περί φορολογίας τζακιών , ξυλοσόμπων και φωτιάς γενικότερα. Έτσι η μεγαλύτερη και πανάρχαια ανακάλυψις του ανθρωπινού είδους ,στην Ελλάς του μνημονίου θα υπόκειται σε φορολογία και περιορισμούς , ένεκα η ατμοσφαιρική ρύπανσις λέει. Ελα !!!Ρε μπας και τους την σφύριξε την ιδέα ο Γιωργάκης? Αυτός σοφίζεται κάτι τέτοιες ''πράσινες'' παπαριές . Ερωτώ . Θέλει ανηλεές γ@μήσι ο νομοθέτης αυτός ή όχι ρε αδέρφια ?Όχι πέτε μου κύριε Πρόεδρα!!!!

Τα πρωτεία της είδησης δεν κατέχει ούτε η αποτρίχωσις του μονιού της έρμης της μοντέλας που την κάνανε πανελλήνιο αντικείμενο μ@λ@κί@ς. Θέλοντας και μη (μάλλον θέλοντας).
Κάτι πρωινατζούδηκες κυράτσες, θηλυκές κι αρσενικές, τη στήσανε ξεβράκωτη στα τέσσερα προς τέρψιν και διατί όχι ικανοποίησις του φιλοθεάμωνος κοινού. Το τι γαβάνι έπεσε παιδιά δεν περιγράφεται . Αναστέναξε το χειροκίνητο. Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Εύγε!!!και εις ανώτερα.

Ούτε η επανεμφάνισις και η δωσ του αβέρτα καθημερινή επανάληψις, προς εμπέδωσις, της επιστροφής στα ΜΜΕ(γιατί άραγε?) των μουσιού Καρατζαφέρης( Ναι ναι του γνωστού κωλοτούμπα ή άλλως ανεμιστήρα των προσφάτου παρελθόντος ) και του ετέρου Καππαδόκη της αριστεράς αυτός, μεγίστου επαναστάτου- εργοστασιάρχη Αλαβάνου. Ναι αυτού που έκαψε τη χώρα στο έτσι επί διακυβέρνησης Ρουσσόπ...παρντόν , αχρήστου Χονδρού.

Ούτε καν (εδώ υπάρχει δάχτυλος των ''αστικών'' ΜΜΕ)η ματαίωσις ή η αποτυχία της καθολικής απεργίας που προπαγάνδιζε επί μέρες πολλές το ΠΑΜΕ. (Φτάσασι στο σημείο να μας πουν ότι η δολοφονία των δυο νεαρών γένηκε για να χτυπηθεί η απεργία τους. Ναι τόσο πολύ. Κάτι πίνουν είναι σίγουρο)Άρχισε να βρέχει και καταρρακτωδώς , μετατρέποντας τον υγιεινό περίπατο σε αιτία κρεολογήματος. Έτσι αναβλήθηκε η επανάστασις λόγω καιρικών συνθηκών. ¨Εχουν πια, οι σύντροφοι, σοβαρότατες ενδείξεις πως και ο Θεός(σχώρνα με) τυγχάνει μοναρχοφασίστας. Ναι . Δεν δικαιολογείται αλλέως να πούμε.

Το σημαντικότερο όμως γεγονός των ημερώνε που περνάμε, με διαφορά, ήτο αναμφίβολως ένα γεγονότο που συγκλόνισε τους πάντας. Αφησε άναυδους δεξιούς αριστερούς , (όχι ο Καχριμάκης δεν εξεπλάγην καθ ότι φημολογείται ότι είχε πληροφορίες εκ των έσω) σύσσωμο πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο , καλλιτέγνας, δημοσιογράφους , αθρώπους του μόχθου , ανέργους(δηλαδή τουλάχιστον τη μισή Ελλάς) και απολυμένους (μετακινημένους απ τον Κεριάκο εννοώ) και ιδίως τον απλό απλό κοσμάκη που αξιώθηκε επιτέλους να μάθει πως ο ρεπόρτερ του Άλφα στην Ρώμη Θόδωρας Ανδρεάδης -Συγγελάκης τον παίρνει. Ναι!!! ναι!!! κατά δήλωση του.

Φρόντισαν να μας το κοινωνήσουν ούλα τα ΜΜΕ. Έτσι πια πλήρεις ενημέρωσης και ήσυχοι πλέον που μάθαμε τις όλες χρήσεις του πάτου του εν λόγω κερίου, ημπορούμε να κοιμηθώμεν ήσυχοι . Βυθισμένοι στην αγκαλιά του Μορφέως, στη ζεστή θαλπωρή του άνετου σπιτιού μας, χορτάτοι και καλοζωισμένοι, ασφαλείς, ήσυχοι για το μέλλον το δικό μας και των τέκνων, σίγουροι πως οι άρχοντές μας θα κάνουν πάντα το καλύτερο που μπορούν για μας και την πατρίδα....

Μήτσε!!!, με έκραξε ο αδερφός Επαμεινώνδας ΄΄μ@λ@κεψες πολύ τελευταίως και σου φαίνεται΄΄
Γιατί ρε ντερβίσια τι είπα πάλι?
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη