7 Νοε 2013

Ποια μέλη της παράταξης Μπουτάρη ψάχνουν το νέο τους πολιτικό σπίτι;

Πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης Μπουτάρη έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Χρήστου Μάτη.


Οι τριγμοί στην Πρωτοβουλία έχουν αρχίσει να παίρνουν μέγεθος σεισμών πολλών ρίχτερ και με τις συριζίτικες πιρουέτες του Μπουτάρη κάποιοι νιώθουν το κλίμα να μην τους σηκώνει. Κάποιοι πάλι βλέποντας την καταστροφή να έρχεται ψάχνουν άλλα καράβια και σωστικές λέμβους για να συνεχίσουν την πολιτική τους καριέρα. 

Έτσι είδαμε χτες στην εκδήλωση του Χρήστου Μάτη, υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος νιώθει ίσως λίγο στενάχωρα στην Πρωτοβουλία και οι σχέσεις του με τον Γιάννη Μπουτάρη, ειδικά μετά την σύσκεψη της Πρωτοβουλίας και τις μομφές στο πρόσωπο του Δημάρχου. (ο Αβραμόπουλος στηλίτευσε τη λογική του «εκκρεμούς μια δεξιά μια αριστερά», που όπως είπε εφάρμοσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι «υπερτιμήθηκε η ανάγκη προσωπικής υπερπροβολής του κ. Μπουτάρη»).





Παρόν και το "πράσινο" Τουμπιωτάκι, Ανέστης Τελίδης που όπως μαθαίνουμε τελευταία, "ψάχνεται" και δεν εννοούμε αισθηματικά...
Την έκπληξη έκανε και ο επίσης πράσινος Πέτρος Λεκάκης αλλά και ο Λάζαρος Ζαχαριάδης, συμπληρώνοντας την τετράδα της Πασοκικής Πρωτοβουλίας. 

Μήπως ο πασόκος κυρ Γιάννης αποφάσισε πως δεν θέλει πλέον να είναι αρκετά πασόκος; Το ότι το κλίμα βάρυνε στην Πρωτοβουλία είναι γνωστό, ποιες θα είναι όμως οι συμμαχίες-έκπληξη που θα δούμε προεκλογικά; Ο χειμώνας αναμένεται πολιτικά θερμός. Ευτυχώς γιατί κάπως έπρεπε να ζεστάνουμε και το κοκαλάκι μας...


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη