19 Νοε 2013

Αν έχετε την κακιά συνήθεια να τα "ακουμπάτε" στα φρουτάκια...

...και δεν εννοώ αυτά του μανάβη, να προσέχετε γιατί κινδυνεύετε με...
σύλληψη!


Πλέον όταν η αστυνομία μπουκάρει σε τέτοιου είδους καταστήματα συλλαμβάνει ΚΑΙ τους ΠΕΛΑΤΕΣ-ΠΑΙΚΤΕΣ.

Έτσι προχτές το βράδυ συνελήφθησαν 15 άτομα στο κέντρο της πόλης για συμμετοχή σε παράνομα παίγνια, όπως αποκαλούνται επίσημα τα γνωστά σε όλους φρουτάκια. 

Κατασχέθηκε μάλιστα χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ περίπου.

Στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούνται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την καταπολέμηση διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων, συνελήφθησαν στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, δεκαπέντε (15) άτομα, ηλικίας από 25 έως 61 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 64χρονου που αναζητείται, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία, δεκατρείς (13) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα παίγνια, από ισάριθμους θαμώνες.

Συνελήφθησαν, 31χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, 61χρονος ημεδαπός, ο οποίος επόπτευε τον χώρο για τυχόν αστυνομικό έλεγχο και οι δεκατρείς (13) θαμώνες – παίκτες. 

Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.535 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.                                                                                                                                                  







 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη