23 Νοε 2013

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ !

Τελειώνει η ταλαιπωρία του "τριφυλλιού" από τον σπαγγοραμένο μπατίρη Αλαφούζο;
Πρόταση στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και τον Γιάννη Αλαφούζο για να αγοράσει και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκέφτεται να καταθέσει ο...
Δημήτρης Γιαννακόπουλος!
Βόμβα μεγατόνων έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία το μεσημέρι του Σαββάτου, με την πληροφορία που θέλει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ύστερα από ώριμη σκέψη να κάνει... ντου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Και όταν λέμε ντου, εννοούμε, ότι ετοιμάζει πρόταση στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ και να γίνει ο απόλυτος άρχοντας του Τριφυλλιού σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Κάτι που εφόσον συμβεί θα πρόκειται για... Ανάσταση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, αφού η δυναμική, το χρήμα και η αγάπη της οικογένειας Γιαννακόπουλου για το Τριφύλλι δεν συγκρίνονται με τις φιλότιμες μεν, αλλά πολύ χαμηλότερου επιπέδου προσπάθειες που καταβάλει ο Γιάννης Αλαφούζος και η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα καταθέσει την πρότασή του στην διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που σαφέστατα αναμένουμε την αντίδρασή της μετά την συγκεκριμένη είδηση, που δεν διαψεύδεται από την πλευρά της πράσινης ΚΑΕ.


sport.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη