28 Νοε 2013

Μεγάλη χαζομάρα...

Κάποιοι πληρώνουν 29 ευρώ...


...για να τους κάνουν κλύσμα! Ναι κυρίες και κύριοι! Σε γνωστή ιστοσελίδα όπου πωλούνται με έκπτωση διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες υπάρχει προσφορά από ινστιτούτο αισθητικής για να πάει κάποιος να κάνει κλύσμα! 

Έχουν βαφτίσει μάλιστα την συνεδρία "Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου". Δεσμεύονται δε πως "η θεραπεία πρέπει πάντα να εφαρμόζεται από ιατρικό, παραϊατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό που έχει λάβει τη σχετική εκπαίδευση ικανότητας εφαρμογής". 


Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με ένα ινστιτούτο αισθητικής, είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους. Άπειρες καταγγελίες του ιατρικού συλλόγου κλπ κλπ. Επίσης το ότι τα χωρίς λόγο κλύσματα κάνουν κακό αφού το σώμα αφυδατώνεται και το έντερο παθαίνει από νωθρότητα δεν αναφέρεται πουθενά. Το ότι το κλύσμα είναι η πιο ακραία λύση σε προβλήματα δυσκοιλιότητα επίσης. Και φυσικά το ότι κοστίζει πολύ λιγότερο από 29€!

Σε βάζουν λοιπόν για μερικές ημέρες να ακολουθείς χορτοφαγική δίαιτα για να αποτοξινωθείς και μετά πας, σου κάνουν το κλύσμα και βγαίνεις άλλος άνθρωπος. Βέβαια αυτό στο εξωτερικό είναι παλιά μόδα. Η κάθε πικραμένη έμπαινε σε κλινική (ναι στο εξωτερικό υπάρχουν τέτοιες) όπου ακολουθούνταν τέτοιες μέθοδοι μεταξύ άλλων (ασιτία και διατροφή με ορό, κλύσματα, διουρητικά) προκειμένου να χάσει βάρος. 

Υτποτίθεται πως η κρίση θα μας έκανε πιο λογικούς και θα έβαζε φρένο σε κάτι τέτοια, αλλά όπως φαίνεται τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς!

ΥΓ: θα επιθυμούσα οπωσδήποτε σχόλιο από τον αγαπητό Δρ Βλάση Γωγούση.

reporterthess@yahoo.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη