9 Νοε 2013

Μεγάλο ματς σε λίγο στο "Κλεάνθης Βικελίδης"


Μετά από επτά μήνες (παρά πέντε μέρες) ο Άρης θέλει να πανηγυρίσει σήμερα (7.30μ.μ.) την πρώτη του εντός έδρας νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.


Οι κίτρινοι γεύτηκαν την χαρά της νίκης στο «σπίτι» τους για τελευταία φορά στις 14 Απριλίου (σκορ 5-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης), αντιμετωπίζουν μεν αρκετά προβλήματα, αλλά έχουν τη θέληση και την πίστη να κάμψουν την αντίσταση των πράσινων.

« Σίγουρα μετά από δύο ήττες, δεν είμαστε στην καλύτερή μας ψυχολογική κατάσταση, αλλά κοιτάμε μπροστά και πάμε να παίξουμε τα παιχνίδια που έρχονται έτσι όπως πρέπει», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, συμπληρώνοντας: «Θα πρέπει να λειτουργούμε με το σκεπτικό πως κάθε ματς, είναι καινούρια ιστορία για τον Άρη».

Τη φιλοσοφία που επικρατεί στους παίκτες του Άρη περιέγραψε μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Νίκος Τσουμάνης τονίζοντας: «Ναι, μετά τις δύο ήττες που προηγήθηκαν η ψυχολογία μας είναι λίγο πεσμένη, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε σ΄ αυτό το παιχνίδι το οποίο είναι δύσκολο. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά».

Αγωνιστικά, ο Μιλίνκοβιτς μετράει την απουσία των Οικονομόπουλου, Έλσνερ, Ηρακλή, αλλά σχημάτισε ένα πλατύ χαμόγελο με την επιστροφή του Ουντότζι, ο οποίος θα αγωνιστεί στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης. Οι υπόλοιποι δέκα με τους οποίους αναμένεται να ξεκινήσει ο Άρης είναι: Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Κύργιας, Παπαδόπουλος, Νταμαρλής, Τάτος, Σταυρόπουλος και Αγκάνθο.

pressaris
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη