15 Νοε 2013

Δείτε τί έδειξε το πόρισμα για το θάνατο του Χάρη Ξεκουκουλωτάκη

Ο 41χρονος δημοσιογράφος είχε βρεθεί νεκρός σε γκρεμό σε περιοχή της Αγγλίας τον Απρίλιο του 2013, αλλά μετά από έρευνα η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι.....δεν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια 

Επτά μήνες χρειάστηκε χρειάστηκε η αστυνομική διεύθυνση του Sussex για να καταλήξει σε συμπέρασμα όσον αφορά στον τραγικό θάνατο του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη. Να θυμίσουμε ότι ο Ξεκουκουλωτάκης είχε βρεθεί νεκρός τον Απρίλιο του 2013 σε γκρεμό της περιοχής Eastbourne στην Αγγλία, αλλά ο θάνατός του έγινε γνωστός δύο μήνες μετά από το πανεπιστήμιο του Brighton στο οποίο εργαζόταν. 
Οι περίεργες συνθήκες του θανάτου του, ο τρόπος με τον οποίο είχε φύγει από την Ελλάδα και οι περιπέτειες που είχε όσο βρισκόταν εδώ, με αποκορύφωμα την κόντρα του με τον πρώην υφυπουργό Δημόσιας Τάξης, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, το 2006, είχαν καταστήσει επιβεβλημένη μια εκτεταμένη έρευνα. 
Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις του Flashnews.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση του Sussex ξεκίνησε την έρευνα αμέσως, η οποία οδήγησε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει η περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τον υπεύθυνο, κ. James Glover.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη