8 Νοε 2013

Επέστρεψε ο Τσαμασλής στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη

Μετά την παύση της ποινικής διώξης για την υπόθεση του δρόμου του Ωραιοκάστρου, για την οποία ο Γ.Τσαμασλής τέθηκε σε προσωρινή αργία, επανήλθε στα καθήκοντά του και επισκέφθηκε την...
αεροπορική βάση Μίκρας. Έτσι η θητεία του Φάνη Παππά ήταν πολύ σύντομη.



Την Αεροπορική Βάση Μίκρας επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν για την εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας και του προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Μετά την εορταστική δοξολογία, ο κ. Τσαμασλής κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους της στατικής έκθεσης που φιλοξενείται στην 113 Πτέρυγα Μάχης.
Ο κ. Τσαμασλής, ο οποίος υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, με αφορμή το σημερινό εορτασμό, τόνισε τα εξής:
«Σήμερα γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία, ο φύλακας άγγελος του έθνους μας, ένα από τα πιο σύγχρονα και δυνατά σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο το προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας, ένστολο και πολιτικό, που, στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που αντιμετωπίζει η χώρα μας, συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα για τη διαφύλαξη της ελληνικής επικράτειας».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη