25 Νοε 2013

Τζίφος η εισαγγελική παραγγελία για τιμωρία όσων διπλοπαρκάρουν

Πριν από δέκα ημέρες, έπαιξε με στόμφο η είδηση "εισαγγελέας ζητά τη σύλληψη όσων διπλοπαρκάρουν". Γράψαμε ότι -φυσικά!- δεν θα γίνει τίποτε. Το αν έγινε κάτι, το αν βελτιώθηκε έστω..
κατά 0,1% το πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση το βλέπετε μόνοι σας, όσοι κυκλοφορείτε στο κέντρο. Πηγαίνετε αυτή τη στιγμή στη Μητροπόλεως, για να δείτε πού ...γράφουν οι κυνηγημένοι οδηγοί τους νόμους. Ολόκληρη η Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα είναι ένα απέραντο πάρκινγκ. Όπου μπορεί να διπλοπαρκάρει αυτοκίνητο, διπλοπαρκάρει, γράφοντας στα παλιά του παπούτσια και τις εισαγγελικές εντολές και τα σφυρίγματα της τροχαίας, αν μπορεί να τριπλοπαρκάρει, τριπλοπαρκάρει και αν μπορεί να βάλει το ΙΧ πάνω στο παγκάκι, θα το βάλει ο Έλληνας οδηγός. Αν κάπου δεν υπάρχουν ΙΧ, δεν είναι επειδή οι κάτοχοόι τους φοβούνται το νόμο (ούτε για πλάκα!), αλλά επειδή τεχνικά δεν μπορούν να αφήσουν το αυτοκίνητό τους (γιατί θα κλείνουν κάποιον που μπορεί να τους δείρει π.χ.)
Είναι τόσο βαθιά νυχτωμένοι από το πρόβλημα οι κύριοι στα γραφεία, που η όλη υπόθεση καταντά γραφική.
Αν θέλετε ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση, πηγαίνετε αύριο Τρίτη πρωί στο δικαστικό μέγαρο. Και στις δύο πλευρές του υπάρχει πινακίδα Ρ40 "Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση".
Παρ΄όλα αυτά, όχι μόνο είναι παρκαρισμένα συνεχώς ΙΧ, αλλά είναι διπλοπαρκαρισμένα και από τις δύο πλευρές του δρόμου, δηλαδή ...τετραπλοπαρκαρισμένα! Μπροστά στα μάτια του ανήμπορου να αντιδράσει εισαγγελέα....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη