18 Νοε 2013

Μεγάλη εκδήλωση Kick boxing στη Θεσσαλονίκη

Η ανάδειξη του καλύτερου μαχητή, η διοργάνωση επαγγελματικών αγώνων με μεγάλα χρηματικά έπαθλα, η απονομή βραβείων της ..
χρονιάς ''Best Fighting Awards'' σε ανθρώπους που πρόσφεραν στο χώρο των μαχητικων αθληματων και η ενεργή συμμετοχή του κοινού είναι ένα μέρος από αυτά που θα περιέχει το Best Fighter of the Year 2013που θα γινει στις 30 Νοεμβρίου στo Αλεξάνδρειο "Nick Galis Hall" στην Θεσσαλονικη.

Οι δέκα κορυφαίοι Έλληνες αθλητές που προερχονται απο τον χωρο του kick boxing και αποτελουν την ελιτ των μαχητικων τεχνων, έρχονται για να τα δώσουν όλα!

Σκοπος της διοργανωσης μεσω των main event εχει να αναδειξει τον καλυτερο Ελληνα μαχητη. Ποιος θα ειναι αραγε; Η γνωμη του κοινου μετραει την βραδια της διοργανωσης.


ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ:
5 main event
5 super αγώνες
5 μεγάλες μάχες
5 νικητες
1 ο Best Fighter of the Year

ΟΙ MEΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ BEST FIGHTER:

Αντωνης Τζώρος vs Γιαννης Στοφορίδης
Θανασης Καρούσος vs Σταυρος Εξακουστίδης
Μελετης Κακουμπάβας vs Νικος Παπαδημητρίου
Αλεξανδρος Χατζηχρόνογλου vs Γιαννης Σοφοκλέους
Αλεξανδρος Γκερέκος vs Δημητρης Χιωτης

Με την επιδειξη του εισιτηριου παραλαμβάνετε δωρεάν ισοτονικά ποτά και δώρα των χορηγών. Mε τον αριθμό του εισιτηρίου συμμετέχετε αυτόματα και στην κλήρωση ενός αυτοκινήτου που θα βρίσκεται στο χώρο . Ο νικητής που θα βγει με κλήρωση θα το παραλάβει μέσα από την αίθουσα της διοργάνωσης την ίδια βραδιά.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη