19 Δεκ 2013

Γιατί τα τσούγκρισε ο Μπουτάρης με τους Γιατρούς του Κόσμου;

Στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Άγιος Παντελεήμων» θα παραχωρηθεί μάλλον ο δεύτερος όροφος του του Δημοτικού Ακινήτου επί της οδού Παπαρηγοπούλου 7 αφού οι Γιατροί του Κόσμου δεν αποδέχθηκαν την προσφορά. 

Τι κρύβεται όμως πίσω από την μη αποδοχή;

Η σχετική εισήγηση για την ανάκληση της δωρεάν παραχώρησης αναφέρει πως οι ΓτΚ δεν αποδέχτηκαν την παραχώρηση διότι δεν συμφωνούσαν με τους όρους, δηλαδή να μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ο Δήμος Θεσσαλονίκης να τους βγάλει από το κτήριο και την χρονική διάρκεια της παραχώρησης. Δείτε το σχετικό έγγραφο:


Η νέα πρόταση δωρεάν παραχώρησης είναι προς το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Άγιος Παντελεήμων» ωστόσο η εισήγηση δεν είχε φτάσει τουλάχιστον μέχρι χτες βράδυ στους δημοτικούς συμβούλους.

Οι κακές γλώσσες λένε πως πίσω από την άρνηση των Γιατρών του Κόσμου κρύβεται η εμπλοκή του Προέδρου των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτα Κανάκη σε διαδικασίες της Κεντροαριστεράς, κάτι που ίσως δεν άρεσε στον Γιάννη Μπουτάρη που τον βλέπει σαν πιθανό αντίπαλο οπότε έκανε εξαρχής μια προσφορά την οποία οι ΓτΚ δεν θα μπορούσαν να δεχτούν. 

Πάντως, εάν δεν απατώμαι, το συγκεκριμένο κτήριο δεν ήταν που είχε πρόβλημα στατικότητας; Εκεί δεν ήταν που μεταφέρθηκε το Κοινωνικό Οδοντιατρείο και δεν μπόρεσε να λειτουργήσει ακριβώς λόγω προβλημάτων; Το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη και θα ήθελα κάποιος υπεύθυνος να με διαφωτίσει κάποιος σχετικά...

reporterthess@yahoo.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη