31 Δεκ 2013

Εορταστική περιοδεία για τον Σάββα Αναστασιάδη

Περιοδεία στον ορεινό όγκο του Δ. Βόλβης, στα Δημοτικά Διαμερίσματα Ξηροπόταμου, Λευκούδας, Μαυρούδας, Αρέθουσας και Ανοιξιάς,  πραγματοποίησε...


... την Κυριακή το πρωί 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης.

Ο Βουλευτής  εκεί συνάντησε φίλους και κατοίκους που τον  υποδέχτηκαν, συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους σε πολύ καλό κλίμα και έδωσε ευχές με μήνυμα αισιοδοξίας για τον καινούργιο χρόνο.

Σήμερα το πρωϊ παραμονή πρωτοχρονιάς, ο κ. Αναστασιάδης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου συνάντησε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο  κ. Τρύφωνα Κούκιο και τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας  Β. Ελλάδος κ Τσακνάκη  με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος.






Στη συνέχεια ο Βουλευτής παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα και σε αντίστοιχη της  Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Ιωάννη, στην οποία μάλιστα κέρδισε και το φλουρί.


Ο Βουλευτής της  Β΄ Θεσσαλονίκης  αργότερα επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κουφαλίων, ενώ  ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην  συνάντηση που είχε με φίλους στην Χαλκηδόνα.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη