22 Δεκ 2013

Δείτε για ποιον παίκτη της Τσέλσι φέρεται να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός...
Μίλαν Λάλκοβιτς, που ανήκει στην Τσέλσι και παίζει στη Γουόλσολ, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.
Με βάση όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά", οι επιτελείς του ΠΑΟΚ εξετάζουν την περίπτωση του Μίλαν Λάλκοβιτς, που ανήκει στην Τσέλσι, αλλά αγωνίζεται στη Γουόλσολ δανεικός ως τις 4 Γενάρη.
Αναλυτικά, στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: Το τελευταίο διάστημα εξετάζεται η περίπτωση του διεθνή Σλοβάκου μεσοεπιθετικού Μίλαν Λάλκοβιτς που ανήκει στην Τσέλσι, αγωνίζεται όμως στην Γουόλσολ. Ο Μίλαν Λάλκοβιτς είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας κάτω των 21 ετών, έχει σταθερή παρουσία στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας, αλλά και ενεργό χρόνο συμμετοχής με την Γουόλσολ.
Ο Λάλκοβιτς γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1992 στην Σλοβακία. Αγωνίζεται και ως επιθετικός μέσος, ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα. Το συμβόλαιο δανεισμού του με την Γουόλσολ λήγει στις 4 Ιανουαρίου του 2014, σε λίγες ημέρες από σήμερα. Το συμβόλαιο του με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014. Το όνομα του διεθνή Σλοβάκου έχει συζητηθεί στον ΠΑΟΚ και είναι ένας από τους παίκτες που παρά το νεαρό της ηλικίας τους (είναι 21 ετών), έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της ομάδας.
Με τη Γουόλσολ που λήγει το συμβόλαιο του στις αρχές Ιανουαρίου, έχει αγωνιστεί αυτή την σεζόν σε 18 παιχνίδια εκ των οποίων στα 12 ήταν βασικός. Μάλιστα έχει σημειώσει και 4 γκόλ, ενώ δεν έχει δεχθεί κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Την προηγούμενη σεζόν (2012-2013) έπαιξε δανεικός στην πορτογαλική Γκιμαράες όπου είχε λίγα λεπτά συμμετοχής, μόλις 126. Πάντως, στην Γουόλσολ τα λεπτά συμμετοχής του είναι πολύ περισσότερα. Πρόκειται για έναν παίκτη που ανήκει στην Τσέλσι από το 2007 και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως ο Λάλκοβιτς, εφόσον συμφωνήσει ο Δικέφαλος με την Τσέλσι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Ιανουαρίου για να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας κι αν αποφασιστεί θα αποκτηθεί ως δανεικός".

Από το sport24
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη