24 Δεκ 2013

Τώρα θυμήθηκαν την ομοφυλοφιλία του Τομπούλογλου

Ευκαιρία ψάχνουν τα κοράκια δημοσιογράφοι, ομοφοβικοί και άλλοι καραγκιόζηδες, οι οποίοι δημόσια το παίζουν ..
"προοδευτικοί", ανεκτικοί και λοιπές παπαριές και κατακεραυνώνουν την εκκλησία, το συντηρητισμό κλπ. Ο Τομπούλογλου είναι ομοφυλόφιλος ο άνθρωπος, γούστο του και καπέλο του, δεν αφορά κανέναν. Οι προοδευτικοί υποκριτές όμως γράφουν σήμερα:
 κι από πού ως πού είναι "σκάνδαλο" η ερωτική συνεύρεση, με όποιους γουστάρει ο καθένας;
Να τονίσουμε ότι τον άνθρωπο, διαπόμπευσε ο "προοδευτικός" Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (αριστερός από φόβο για τη ζωούλα του κι εξ ανάγκης "φίλος" των τρομοκρατών, από φόβο κι όχι ιδεολογική ταύτιση), βαφτίζοντας "σκάνδαλο" το ότι συνευρέθη ερωτικά (έστω με 4 άνδρες). Κι από πού ως πού είναι σκάνδαλο ή αδίκημα; Αν ήταν με 4 γυναίκες θα ήταν "πρώτος μάγκας", ε; 
Κουμάντο στο κρεβάτι του θα κάνουμε;

Αυτά, για να μη σας δουλεύουν οι υποκριτές στα κανάλια, ότι "σέβονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων". Άμα τους κάτσει πιασάρικο θέμα, όπως τώρα, την ξεσκίζουν την προσωπική ζωή του "επώνυμου" ομοφυλόφιλου. Αφού παίζει το όνομα Τομπούλογλου σήμερα, σου λέει ο "δημοσιογράφος", ας γράψουμε και κάτι ..πικάντικο.

Να τονίσουμε επίσης, ότι την είδηση την είδαμε στο site koolnews, που αν δεν κάνουμε λάθος είναι του επίσης "αριστερού" Πέτρου Κωστόπουλου.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Πέτρος Κωστόπουλος λοιπόν, οι δύο ...αριστεροί υποκριτές ομοφοβικοί, που δήθεν τάχαμου από "δημοσιογραφικό ενδιαφέρον" ξεσκίζουν και την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου, με χυδαιωδέστατο τρόπο, αναφερόμενοι σε ένα θέμα, στο οποίο δεν τους πέφτει λόγος.

Λόγος μας πέφτει όλους για τη σημερινή υπόθεση, αφού αφορά διαχείριση δημόσιου χρήματος και θα πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά ο Χάρης Τομπούλογλου. Η προσωπική κι ερωτική του ζωή όμως, δεν είναι αδίκημα, όπως την παρουσιάζουν τα αριστερά κοράκια της δημοσιογραφίας, ούτε σκάνδαλο.

Κλασικοί ψευτοαριστεροί υποκριτές με ακροδεξιά προσωπικότητα, που θέλουν να καλύψουν με δημόσιες αριστερίστικες παρλαπίπες για ηλίθιους. Ενοχικά σύνδρομα, για τα πολλά λεφτά που έχουν....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη