7 Δεκ 2013

Γ.Γ του Υγειονομικού Προσωπικού του ΕΟΠΥΥ: "Δεν έχουμε τα προσόντα για να ανταπεξελθουμε σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ"

Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη σήμερα ο Δ. Λιανός, Γ.Γ. του Υγειονομικού Προσωπικού του ΕΟΠΥΥ σε συζήτηση με τον Υπουργό Υγεία Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

"Με τι προσόντα θα λάβουμε εμείς μέρος σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ" είπε ο κ. Λιανός. Οι παρουσιαστές της εκπομπής (Αναγνωστάκης και Χασαπόπουλος) έσπευσαν να ζητήσουν διευκρινήσεις γιατί η δήλωση μόνο ανατριχίλα φέρνει στους ασφαλισμένους που εμπιστεύονται τις ζωές τους σε αυτούς τους ανθρώπους. Και ο κ. Λιανός εξήγησε: "Πώς θα συμμετέχω για παράδειγμα εγώ, 60 χρονών σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ; Πώς θα ανταγωνιστώ τους γιατρούς του ΕΣΥ που κάνουν σεμινάρια, μελέτες και μετεκπαιδεύονται συνεχώς; Εμείς είμαστε όλη την ημέρα σε ένα γραφείο και βλέπουμε τους ασθενείς!".

Σοκ Νο1: Γιατρός παραδέχεται δημοσίως πως (αν υπολογίσουμε ότι ασκεί το επάγγελμα με ειδικότητα από τα 35) 25 χρόνια δεν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην ιατρική και δεν μετεκπαιδεύτηκε. 
Σοκ Νο2: Ουσιαστικά, ενώ οι Ιατρικοί Σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα διαμαρτύρονταν για τις δηλώσεις Άδωνι ότι δεν εμπιστεύεται τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, ο Δ.Λιανός τον επιβεβαίωσε!
Σοκ Νο3: Ο κ. Λιανός ουσιαστικά παραδέχτηκε πως σε συνθήκες ελεύθερου ανταγωνισμού δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του επαγγέλματος από το οποίο ζει και στο οποίο, επαναλαμβάνω, άνθρωποι του εμπιστεύονται τις ζωές τους! 

Απορία: Τώρα αυτόν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ τον βγάζουν αυτόν μπροστά για να τους υπερασπιστεί;

ΚΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη