10 Δεκ 2013

Μασονική εκδίκηση στην Αλεξανδρούπολη κατά δημοτικού συμβούλου

Καλημέρα. Σας στέλνω ένα κείμενο για δημοσίευση γιατί βλέπω ότι γεγονότα όπως αυτά που ...
αναφέρομαι είναι απαράδεκτα από Δημάρχους και πρέπει να δημοσιοποιούνται.

Αναγνώστης

-----------------------------------------------------------------------------------------

Μασονική εκδίκηση στην Αλεξανδρούπολη κατά δημοτικού συμβούλου

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης στις 11 Δεκεμβρίου 2013 η ημερήσια διάταξη (http://alexpolis.gr/default.asp?static=101&id=3652) έχει ένα πολύ ανησυχητικό θέμα στον αριθμό 65: "Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στην Δημοσυνεταιριστική Εταιρεία ' ΕΒΡΟΣ Α.Ε' ( Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)".
Αν σκεφτεί κανείς ότι Διευθύνων Σύμβουλος (από την πλευρά της Αλεξανδρούπολης) είναι ήδη ο Νίκος Κοζάρης, φαίνεται ότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης κινείται να τον αντικαταστήσει και ορθώς ντρέπεται γι' αυτό το λέει πλάγια.
Αυτή είναι μία άνανδρη πράξη εκδίκησης για λογαριασμό της Μασωνίας και ειδικότερα του μεγαλομασώνου Μανέα για τον οποίο ο Κοζάρης είχε ισχυρές αντιρήσεις να γίνει επίτιμος δημότης Αλεξανδρουπόλεως. (Δείτε http://www.gatzoli.gr/2013/11/blog-post_9029.html, http://taxalia.blogspot.gr/2013/11/blog-post_13.html, κλπ). Μία ή δύο ημέρες μετά από αυτή την ανακοίνωση καταπέλτη του Κοζάρη και με πρόσχημα εμφάνισή του σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ο Δήμαρχος κ. Λαμπάκης τον διέγραψε από την παράταξή του.
Η εκδίκηση συνεχίζεται από τη Μασωνία με τον Δήμαρχο να προσπαθεί να απομακρύνει τον Κοζάρη ενώ σε λίγους μήνες θα έχουμε εκλογές. Και τον οποίο καθυστέρησε να τον δεχτεί σε αυτή τη θέση για δύο περίπου χρόνια. Ουσιαστικά μόνο το 2013 υπηρέτησε ο Κοζάρης στη θέση του ως Διευθύνων Σύμβουλος. Δεν βόλευε για μαγείρεμα αναπτυξιακών προγραμμάτων και δεν τον δέχονταν; Τώρα θέλουν να κάνουν μαγειρέματα με το LEADER και θέλουν να βάλουν άλλον; Με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια; Και η Μασωνία ΟΚ και η τοπική δημοτική διαπλοκή; Να δούμε οι δημοτικοί σύμβουλοι αν έχουν α@#$%ια να καταψηφίσουν την πρόταση εκδίκησης της Μασωνίας.
Οι δημότες δεν είναι βλάκες και καταλαβαίνουν ότι όταν ο Λαμπάκης και οι γύρω του προσκυνήσουν μασωνικές ποδιές, σε λίγο θα προσκυνήσουν και χρυσοθύρες, Γερμανούς κλπ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη