28 Δεκ 2013

Ο Μήτσος ο Τούφας, γράφει για τον Μισέλ

Μόρτες να ρωτήξω  κάτι ,ένεκα και των ημερών να πούμε.
Αυτό το πράμα που το περιφέρουσι τώρα τα κανάλια και το ξεφτιλίζουν πιότερο κι απ ότι ξεφτιλίζει ο ίδιος την αφεντιά του ήτανε αυτό που λέμε υπουργός ? Ητουνε βολευτής και..
επώνυμο μέλος της κενωνίας? Σημαίνον προσώπατο εν τω πολιτικώ γίγνεσθαι? Κονομημένος γόνος πολιτικής δυναστείας που διαμόρφωσε το προφίλ της χώρας? Κατηύθυνε καταστάσεις , έκανε φτιάξεις , δουλειές μέγκλες, χάραξε πολιτικές ώσπερ οδούς πλατείς , το οποίον διαχειρίστηκε χρήμα αμέτρητον και κοινωφελές ? , Χειροκροτήθη απέ τον λαόν? Ψηφίστηκε, ήγουν εκλέχθη, περί διοίκησις? Τούτο το πράμα κυβέρνησε επί σειρά ετών ? Του εδόθη να πούμε εξουσία το οποίον ''Πράξε αναλόγως αδελφέ δια το καλόν και το ωφέλιμον του έθνους?'' Ανήλθε στα ανώτατα κρατικά αξιώματα?
Ερώτηξις κάνω ρε παιδιά σε ούλους σας και της αφεντομουτσουνάρας μου συμπεριλαμβανομένης.
Η απάντησις είναι δυστυχώς ναι και όχι μόνον. Φτου και να μην βασκαθούμε γι ακόμα μια βολά!!!!
Ποιος μαλάκας τάκανε ούλα αυτά? Ποιος τυφλός που δεν έβλεπε ότι αυτό το το πράμα ήταν γυμνό όταν περιέφερε κάθε καινούρια φορεσιά του μπρος στα μάτια μας? Ποιος δεν έβλεπε την ξιπασιά και την αλαζονεία ενός τίποτα ?
Φοβούμαι την απάντησις.
Τώρα γένηκε ανεκδιήγητος ο Μισέλ αδελφέ Μάκη μας? Δεν ήτο να πούμε? Όταν εξεσφενδόνιζε τα ''εις υγείαν του everybody'' δεν τον παλαμοκροτούσατε κωλοκάναλα? Όταν νταραβεριζόταν με Ζίμενς, Χριστοφοράκους και άλλους παρόμοιους πατριώτες κι αγόραζε τραίνα που δεν χωρούσαν στις Ελληνικές ράγες, δεν τον βουλώνατε αρμόδιοι και μη, μη και θίξετε δυναστείες και συστήματα?
Ο λογαριασμός ? Όπως και τόσων άλλων σωτήρων στο γνωστό μαλάκα της γωνίας. Τον Ελληνικό λαό.
Τώρα την ανθιστήκατε ότι είναι ανεπάγγελτος και φαιδρός κι όχι όταν καμάκωνε on camera ? 

Περικαλώ ,τότενες ητο γαμίκος ο υπουργός μας. Τώρα σας ενόχλησε η πως τη λένε Κουάλα Λουμπούρ και η Ρουμάνα συνοδός?Τώρα ψεύτης κι απατεώνας? Γιατί. Τραβάτε ρε τον γάιδαρο και στάζει η ουρά του. Οι πλαστές πινακίδες ήταν η αιτία να αποκαλυφθεί το ποιόν του ανδρός ή του συστήματος?
Γύρω μας σκάζουνε απανωτές οι μπόμπες της διαφθοράς μέσα σ ένα σκηνικό εξαθλίωσης.
Πλούσιοι, ανίκανοι κι ανάλγητοι οι κυβερνώντες κάνουν χιούμορ(δες Στουρνάρας- Πάγκαλος κλπ) στου κασίδη το κεφάλι όταν δεν του το κοπανάνε στον τοίχο. Κονομάνε ανερυθρίαστα την ώρα που επέβαλαν την φτώχεια. Περιφέρονται σαν να μην γίνηκε τιποτις πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες κι αν δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου τότε είναι απατεώνες. Ούλοι τους
.Λιαπηδες με όση ευρεία ενοια μπορείς να δώσεις στην υπόσταση τοιούτου πραματος. Να κοιτάζεις άναυδος το ίδιο στυμμένο πρόσωπο του Μισέλ σε εκατοντάδες προσωπίδες κυβερνώντων να σου φτύνουν κατάμουτρα τις γελοίες δικαιολογίες των πεπραγμένων τους .
Ντροπή?
Ελα ρε μεγάλε . Τι είναι τούτο και που πουλιέται γενικώς
Τίποτις δεν μου κάνει εντύπωσις πια. Με προσπερνάει η τρέλα των ημερών αφήνοντας με παγωμένο. Σχεδόν αδιάφορο.
Το πέτυχαν.
ο Λε λε λε μάνα μου!!!

Μήτσος Τουφας


ΥΓ Καλή χρονιά νάχουμε και μην ενοχλείτε τη νιρβάνα και την Κουάλα Λουμπούρ του καθενός τους. Μέρες πούναι μην τους στενοχωρέσουμε. Κρίμα τα παιδιά. Νομιζω?
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη