5 Δεκ 2013

Τίνος είναι, ρε παιδιά, η ιδέα;

Εσείς στις εφημερίδες δεν προλαβαίνετε να γλύφετε τη διοίκηση Μπουτάρη μου φαίνεται!

Και από κάθε άλλη εφημερίδα το περίμενα, από την Ναυτεμπορική ποτέ!
Χτες δημοσιεύθηκε επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Χρήστου Μάτη, στην οποία προτείνει στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Αρβανίτη να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της ΔΕΗ ώστε να μπορέσει να παράσχει στοχευμένα φροντίδα σε οικογένειες που βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση και δεν έχουν ρεύμα!
Σήμερα γράφει η Ναυτεμπορική:
Πρωτοβουλία του δήμου Συνδρομή για το ηλεκτρικό: Τις δυνατότητες οικονομικής βοήθειας σε οικογένειες της Θεσσαλονίκης που έχουν βρεθεί ή κινδυνεύουν να βρεθούν με κομμένο ρεύμα, λόγω οικονομικής αδυναμίας, εξετάζει ο κεντρικός δήμος της πόλης, στον απόηχο του τραγικού χαμού της 13χρονης Σάρα στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος στο Δήμο θεσσαλονίκης κινούνται μεταξύ 35.000-40.000, από τις συνολικά 307.000 συνδέσεις είτε στη ΔΕΗ είτε σε άλλους παρόχους. Οπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Αρβανίτης, ο δήμος, σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, θα επιδιώξει να εντοπίσει ποιοι από τους υπόχρεους αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, προκειμένου να συνεισφέρει στην πληρωμή των λογαριασμών, αξιοποιώντας πόρους από προγράμματα κοινωνικής πολιτικής. 


Από οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα το περίμενα, αλλά από τη Ναυτεμπορική όχι, το ξαναλέω, την θεωρώ την πιο σοβαρή εφημερίδα! Και όχι, δεν είναι της γούνας μας μανίκι ο Μάτης, αλλά όχι να οικειοποιούνται άλλοι ιδέες άλλων και να τις παρουσιάζουν ως δικές τους "πρωτοβουλίες"!

reporterthess@yahoo.gr