14 Δεκ 2013

Το αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία και όχι μόνο...

Είναι εικοσιοκτώ ετών γεμάτη φρεσκάδα και ενέργεια, αλλά κυρίως αγάπη για τους συνανθρώπους της και αγωνίζεται για να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές μέρες που περνά η χώρα μας.
Εκλέχτηκε με άνεση στο
Κιλκίς στις τελευταίες εκλογές και από τότε η παρουσία της δεν περνά απαρατήρητη!
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τέτοια στελέχη πρέπει να βγάζει μπροστά και όχι τους γνωστούς δισκοίλιους καθηγητές πανεπιστημίου, που συχνά τώρα τελευταία στις εμφανίσεις τους στην τηλεόραση, επιβεβαιώνουν τη ρήση του Βίσμαρκ για τους καθηγητές πανεπιστημίου: τρεις καθηγητές και η πατρίδα χάθηκε!!!
Αυτή είναι λοιπόν η Ειρήνη Αγαθοπούλου και μακάρι ο Τσίπρας να ξυπνήσει και να βγάλει τους νέους μπροστά και όχι τους δεινόσαυρους που τον εκθέτουν συνεχώς!
Καλύτερα να αφήσει νέους ανθρώπους να κάνουν λάθη, καινούρια λάθη δικά τους, παρά να ακούμε συνεχώς τις αναμασημένες σοβιετικολογίες των ακαδημαικών δεινόσαυρων!
Ιδού και το βιογραφικό της:

ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΕΝΗ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Η Ειρήνη Ελένη Αγαθοπούλου γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Οι γονείς της είναι η Δέσποινα Μαρκάκη, βιολόγος από τα Χανιά, και ο Δημήτριος Αγαθόπουλος, φαρμακοποιός από το Κιλκίς. Έχει και έναν αδερφό, τον Θέμη, φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλωσε σε ένα κινηματικό περιβάλλον, λόγω αριστερής ιδεολογίας των γονέων της, και από μικρή άρχισε να οργανώνεται και αυτή κινηματικά.
Το 2003 πέρασε στη Φαρμακευτική Σχολή Θεσσαλονίκης, από την οποία αποφοίτησε τον Ιούλιο του 2009. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια συμμετείχε ενεργά στις καταλήψεις κατά της ιδιωτικοποίησης των Πανεπιστημίων την περίοδο 2006-2007, ενώ το 2004 είχε συμμετάσχει στο 4ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 βρέθηκε στη Μαδρίτη με το πρόγραμμα Erasmus, ενώ το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, στην Πίζα της Ιταλίας παρακολούθησε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε φυτοθεραπευτικά προϊόντα και εναλλακτικές θεραπείες.
Από το καλοκαίρι του 2011 ζει και εργάζεται στο Κιλκίς, στα συστεγασμένα φαρμακεία Αγαθόπουλου Δημήτρη & Αγαθοπούλου Ειρήνης, μαζί με τον πατέρα της.


Αλέκος Αποστολίδης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη