5 Δεκ 2013

Με μολότοφ στο χέρι ο Γραμματέας της ΝΔ

Μία ανατρεπτική συνέντευξη έδωσε σήμερα ο Γραμματέας της ΝΔ, μιλώντας ως "κανονικός" άνθρωπος για τα πράγματα που πιστεύει. "Ναι, πιστεύω στο Θεό", "το
πολιτικό σύστημα πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη για να δει τις ευθύνες του" και "πώς να πειστεί ο κόσμος ότι κάτι αλλάζει, όταν βλέπει συζητήσεις στη Βουλή να μετατρέπονται σε τσίρκο;", είναι μερικές από τις ατάκες του 34χρονου Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Αυτό που σοκάρει πάντως, είναι η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, στην οποία ο Γραμματέας της ΝΔ σβήνει μία μολότοφ, θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως η βία είναι η εύκολη λύση. Το ζήτημα όπως τονίζει, είναι να έχεις προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του κόσμου.
 Αναφερόμενος πάντως στην αδυναμία της ΝΔ να προσελκύσει νέους ανθρώπους σημείωσε πως «παραδοσιακά η ΝΔ σε αυτές τις ηλικίες είχε πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι πρέπει σε πρώτη φάση να αναδείξει πρόσωπα που θα εμπνεύσουν τη γενιά τους.
Ταυτόχρονα να υιοθετήσει πολιτικές για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την ανάπτυξη της δυναμικής επιχειρηματικότητας».