3 Δεκ 2013

Μια απάντηση του εργοστασιακού σωματείου στα «ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ»

Αναφορικά με το πρόσφατο από 26/11/2013 «άρθρο» του κ. Φώτη Μακρίδη, που δημοσιεύθηκε στο blog “tahalia.blogspot.gr” το εργοστασιακό σωματείο των εργαζομένων στα «ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ» με την επωνυμία «Η ΑΝΕΜΗ» επισημαίνει τα εξής:

«Για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους, εμείς οι 120 εργαζόμενοι των Κλωστηρίων Κιλκίς, που αποτελούμε και τον κινητήριο μοχλό της εταιρίας, επιχειρήσαμε με κάθε τρόπο να στηρίξουμε εμπράκτως την προσπάθεια της εργοδότριάς μας εταιρίας να παραμείνει ζωντανή, προσπαθώντας παράλληλα μέσω του συνδικαλιστικού μας οργάνου να προασπίσουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας ως εργαζόμενοι, προβαίνοντας στις ενδεδειγμένες και νόμιμες ενέργειες. Και ο πλέον αδαής αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι η ισορροπία ανάμεσα στους παραπάνω αναφερόμενους στόχους είναι λεπτή∙ παρ’ όλα αυτά τα έχουμε μέχρι σήμερα καταφέρει χάρη κυρίως στη συνεχή μας επαγρύπνηση και στην ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων. Κι αυτό ακριβώς οφείλουμε να πράξουμε και στη συνέχεια ανεπηρέαστοι από αιχμές και κακόβουλα σχόλια.
Είναι ανεπίτρεπτο να ισχυρίζεται κανείς πως η επταμελής Διοίκηση του Εργοστασιακού μας Σωματείου «πούλησε ακριβά τη σιωπή της», και να αφήνει υπόνοιες περί συμπαιγνίας με την εργοδότριά μας εταιρία, σπιλώνοντας «ελαφρά τη καρδία» την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων, που με μεγάλο προσωπικό κόστος και αιματηρές θυσίες επιδιώκουν να προασπίσουν κατά το δυνατόν τα συλλογικά μας συμφέροντα. Οι εργαζόμενοι που συγκροτούν τη Διοίκηση του Σωματείου μας , αξιότιμε κύριε Μακρίδη, ομοίως παραμένουν απλήρωτοι για ικανό χρονικό διάστημα, η δε τύχη τους ουδόλως διαφέρει από εκείνη των υπολοίπων εργαζομένων του Σωματείου μας.
Με την παρούσα Σας καλούμε να δημοσιοποιήσετε οποιαδήποτε στοιχεία έχετε για «συμπαιγνία» της Διοίκησης του Σωματείου μας με την εργοδότρια εταιρία, άλλως να ανασκευάσετε το περιεχόμενο του άρθρου σας, ρητά επιφυλασσόμενοι για τη διαφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτων μας και την προστασία της τιμής και της υπόληψής μας.

Το σωματείο εργαζομένων στα «ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη