3 Δεκ 2013

Κοντά στα ΑμΕΑ ο Παναγιώτης Κοκκόρης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κος Π. Κοκκόρης παρευρέθη στην εκδήλωση για την παρουσίαση της έρευνας για ..
τα Άτομα με Αναπηρία και την αντιμετώπισή τους από την Ελληνική κοινωνία, την οποία διεξήγαγε η ΚΑΠΑ RESEARCH για λογαριασμό της Ε.Σ.ΑμεΑ.
Στον σχολιασμό του των ερευνητικών αποτελεσμάτων, ο κ. Κοκκόρης τόνισε ότι παρά το παρατηρούμενο ποσοτικό και ποιοτικό έλλειμμα από πλευράς Πολιτείας, η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων προχώρησε ποιοτικά. Προβαίνοντας σε συνδυασμένες προσπάθειες με την Ε.Σ.ΑμεΑ. στοχεύει συγκεκριμένα στην ποιοτική προσφορά στα ΑμεΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων έλυσε προβλήματα δεκαετιών, χαρακτηρίζοντας 43 ασθένειες ως μη αναστρέψιμες με στόχο την άρση της ταλαιπωρίας των ΑμεΑ , ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε την αντιστοίχιση των παθήσεων του Υπουργείου Οικονομικών με το Υπουργείο Εργασίας.
«Μικρά βήματα, θα έλεγα, αλλά και γρήγορα και ουσιαστικά», επεσήμανε ο κος Κοκκόρης και δεσμεύτηκε ότι «ποιοτικά θα συνεχίσουμε με διάθεση για προσφορά και συμπαράσταση για τα ΑμεΑ».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη