16 Δεκ 2013

Τα Χάλια μιας γειτονιάς στη Θεσσαλονίκη

Ααααα το καλό να λέγεται!!!
Άντε βρε Αγιοφανουριοτες με γεια σας, καλορίζικα!
Και καινούργια άσφαλτο και διαγράμμιση και κλάδεμα και κώνος στην στάση και οι κάδοι στις θέσεις τους (σχεδόν!) Τώρα είναι..
στο χέρι σας να τα προσέχετε και να κάνετε και εσείς το χρέος σας απέναντι στην γειτονιά σας, γιατί εγώ από εκεί μπορεί να αργήσω να ξαναπεράσω! Από ότι φαίνεται οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και απάντησαν στο κράξιμο, (Ζέρβας και Παπάς) αλλά και έσπευσαν να διορθώσουν πράγματα με τις υπηρεσίες τους. Φωτογραφίες 1&2. Εγώ τους ευχαριστώ!!!

Στις φωτογραφίες 3&4 τι βλέπουμε? Ένα ΓΟΜΑΡΙ επάνω στην διάβαση, έναν βουλγαρορουμανογυφτο που φροντίζει για την ανακύκλωση και τρία (ξαδέρφια του) μουσικούς που πηγαίνουν για δουλειά! (ζητιανιά). Ταξική διαφορά!!! Τον έβλεπαν περνώντας και κάπως!
Το εξοργιστικό που βλέπετε καθαρά στην Φώτο 4, είναι ότι ξεδιαλέγοντας τα σκουπίδια, αυτά που του κάνουν τα βάζει στην σακούλα, στο καρότσι του, ενώ τα άλλα τα πετάει κάτω!!!

Φτάνει πια με αυτούς.
Πρέπει να συλλαμβάνονται και να φωτογραφίζονται επί τόπου, να οδηγούνται άμεσος στις πρεσβείες τους και να απελαύνοντε αυτόματος προς τις χώρες τους με δικά τους έξοδα. Σε περίπτωση που ξανασυλλαμβάνονται πρόστιμο και στους δυο!!! Θα την βρουν τη λύση μετά αυτοί.

Και τώρα ακούστε τα και εσείς, γείτονες Αγιοφανουριοτες!!! Δυο ώρες μετά ξαναπέρασα! Oύτε η στάση φαίνονταν από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ο κώνος παραπετάχτηκε και οι κάδοι έκαναν βόλτα (εκτός και αν είναι από τους καινούργιους τους έξυπνους, που αλλάζουν θέση από μόνοι τους, μετακινούμενοι όπου υπάρχει ανάγκη).
Στις δε διασταυρώσεις, τις περνούσες μόνο πετώντας. Φωτογραφίες δεν έβγαλα γατί συγχύστηκα!!! ΠΟΛΛΑ ΓΟΜΑΡΙΑ έχει η γειτονιά σας!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη