31 Δεκ 2013

Έτοιμος για το μεταγραφικό μπαμ ο ΠΑΟΚ ! Με ποιόν παικταρά μιλάει

Έτοιμος να προχωρήσει σε μια τεράστια μεταγραφική κίνηση είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπαθεί να βρει φόρμουλα για να φέρει στην Τούμπα τον ....


Λασινά Τραορέ της Ανζί!

Ο 23χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού αναμένεται να αποτελέσει τεράστια προσθήκη, κι όχι μόνο λόγω... ύψους αφού ατενίζει τον κόσμο από τα 203 εκατοστά (2,03μ.), αλλά και λόγω ικανοτήτων. Ο Λασινά Τραορέ είναι εξαιρετικό σέντερ φορ, κόστισε 18 εκατ. ευρώ στην Ανζί, της... καλής εποχής και της προεδρίας του Σουλεϊμάν Κερίμοφ, ωστόσο πλέον μετά τη φυγή του γνωστού επιχειρηματία είναι κι αυτός στην πόρτα της εξόδου ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν και οι υπόλοιποι σταρ που είχε στο δυναμικό της η ρωσική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια, δεν μπορεί να δώσει τα 15 εκατ. ευρώ που απαιτεί η Ανζί. Μπορεί, όμως, η Μονακό η οποία κινείται ήδη για την απόκτηση του Λασινά Τραορέ. Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν ήδη να συμφωνήσουν για τον δανεισμό του 23χρονου στράικερ από τους Μονεγάσκους, αφού εκεί δύσκολα θα βρει θέση βασικού, λόγω Φαλκάο, κάτι που το θέλει ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στον ΠΑΟΚ ποντάρουν πάρα πολλά στις διασυνδέσεις του Γκέρμαν Τσιστιακόφ και στις εξαιρετικές του σχέσεις με τον εκπρόσωπο του Τραορέ, Ντμίτρι Σέλουκ. Όσο για τις επιδόσεις του Τραορέ, πέρσι σκόραρε 17 φορές σε 38 αγώνες, ενώ φέτος έχει ένα γκολ σε επτά ματς.

πηγή: onsports

Αυτοί είναι οι τέσσερις μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ και η αξία τους


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη