17 Δεκ 2013

Ο Μιχάλης Λιάπης με χειροπέδες, τραβηγμένο;

Κατά την άποψή μου όχι. 
Αιτιολόγηση:


Θέμα 1ο (σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Αγωγή κατά της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» προτίθεται να καταθέσει ο υπουργός Πολιτισμού για δημοσιεύματα που αφορούν το ταξίδι του στην Λειψία. Η εφημερίδα την Πέμπτη, αλλά και ο τηλεοπτικός σταθμός «ALTER» την Τετάρτη, παρουσίασαν έγγραφο του ξενοδοχείου στο οποίο αναφέρεται ότι η κράτηση του δωματίου που διέμεινε ο κ. Λιάπης έγινε από την . Ο Υπουργός Πολιτισμού διαβεβαίωσε εκ νέου ότι διεκπεραίωσε μόνος του τις διαδικασίες του ταξιδιού του και πλήρωσε ο ίδιος. Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος τόνισε ότι το Μέγαρο Μαξίμου δεν ζήτησε αντίγραφα των παραστατικών και επικαλέστηκε την αξιοπιστία του Υπουργού. Την παραίτηση του κ. Λιάπη ζήτησε το ΠΑΣΟΚ. Εν τω μεταξύ στα χέρια του ειδικού ανακριτή, Νίκου Ζαγοριανού, που θα διενεργήσει την κύρια ανάκριση, βρίσκεται πλέον η ογκωδέστατη δικογραφία για την υπόθεση της , η οποία εξακολουθεί να επιφέρει κλυδωνισμούς στον πολιτικό χώρο.
Νέες διαβεβαιώσεις Λιάπη για το ταξίδι του
Φήμες, έγγραφα και πληροφορίες, συνεχίζουν να τροφοδοτούν την πολιτική κόντρα στην υπόθεση Siemens.
Συνέχεια στην υπόθεση, έδωσε απαντητική επιστολή του ξενοδοχείου Γουέστιν Λάιπτσιχ, της Λειψίας που έφερε στη δημοσιότητα, ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER και η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».
Στην επιστολή αναφέρεται πως η Siemens προχώρησε σε κράτηση για τον κ. Λιάπη, από τις 16 έως τις 17 Ιουνίου του 2005 και ότι οι λογαριασμοί πληρώθηκαν απο τρεις διαφορετικές πιστωτικές κάρτες, χωρίς όμως να δίνει τα στοιχεία των κατόχων.
Ο Υπουργός έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο διαβεβαίωσε εκ νέου τον κ. Ρουσόπουλο, ότι ο ίδιος οργάνωσε και πλήρωσε το ταξίδι για τον ίδιο και το γιο του στην Γερμανία και ότι τα υπόλοιπα, αν έχουν συμβεί, έχουν συμβεί εν αγνοία του.
Ο κ. Ρουσόπουλος παράλληλα τόνισε ότι δεν αμφισβητεί την αξιοπιστία του κ. Λιάπη, ο οποίος είναι πάνω από 30 χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου και τόνισε πως το Μαξίμου δεν ζήτησε τα παραστατικά από τον Υπουργό. 
Θέμα 2ο (λάμβανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΣ!!!)



















































Θέμα 3ο (Το ονομά του εμπλεκόμενο σε παράξενες υποθέσεις)






ΒΔ


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη