26 Δεκ 2013

Νέα υποψηφιότητα στον Δήμο Παύλου Μελά

Την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 ως επικεφαλής του συνδυασμού «Έχεις Επιλογή» ανακοίνωσε ο...

...ο εν ενεργεία ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παύλου Μελά Ιωάννης Μοσχούλας. 

Διαβάστε την ανακοίνωσή του: 
Η νέα δημοτική κίνηση που θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών Παύλου Μελά δημιουργείται κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και ανθρωπιστικής κρίσης που έχει ως αποτέλεσμα τον κατακερματισμό του κοινωνικού ιστού. Υπό αυτό το πρίσμα οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα, νόημα ευθύνης αλλά και επιλογής. 

«Νέοι άνθρωποι, με φρέσκιες ιδέες, τόλμη και μεράκι, καταθέτουμε τις απόψεις μας για μια μεγάλη αλλαγή. Σε μια γκρίζα καθημερινότητα, σε ένα αβέβαιο παρόν, δημιουργούμε ελπίδα για το μέλλον» αναφέρει στο μήνυμά του σχετικά με την απόφασή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Ιωάννης Μοσχούλας. Και συμπληρώνει «εδώ στο δήμο Παύλου Μελά, στον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, στήσαμε τη ζωή μας, ευελπιστούμε στο γκρίζο να  δώσουμε χρώμα, να μετατρέψουμε τη μιζέρια σε χαμόγελο και τη σκέψη σε έργο».

«Έχεις επιλογή... να γυρίσεις την πλάτη, στους κατ' επάγγελμα  πολιτικούς.
Έχεις επιλογή... να αντισταθείς σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Έχεις επιλογή... να ακουστεί δυνατά η φωνή σου και να δώσεις ταυτότητα στην πόλη σου. Κι αν  όλα αυτά είναι ένας νέος θεσμικός πολιτισμός, ε τότε ΝΑΙ , σε καλούμε να σχεδιάσουμε ένα νέο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !!!» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Μοσχούλας. 

Σύντομα θα ανακοινωθεί η Επιτροπή Σχεδιασμού Εκλογικού Αγώνα της δημοτικής κίνησης «Έχεις Επιλογή». Επίσης επισυνάπτεται το λογότυπο της δημοτικής παράταξης, το ενημερωτικό υλικό, βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία του κ. Μοσχούλα. 


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη